Barbecues

Vanaf februari 2020

Het is weer barbecueweer, wat ons betreft de gezelligste tijd van het jaar! Maar wat zijn nu de voordelen van een gasbarbecue? Of kan je misschien toch beter voor een elektrische barbecue gaan? Wat dacht je van een complete buitenkeuken? Een compact tafelmodel is ook handig om mee te nemen. De keuze is gigantisch en dat maakt het niet altijd even makkelijk. De medewerkers van Intratuin Halsteren zijn helemaal op de hoogte van de voor- en nadelen per barbecue. Ze adviseren je graag passend binnen jouw barbecue wensen. Kom gerust langst en laat je adviseren. Let the summer begin!

Laat je inspireren in onze ruim opgezette showroom of bekijk het Barbecue lookbook

Houtskool barbecues

Het is de meest traditionele vorm van barbecueën; de houtskool barbecue. Perfect voor bij een heerlijke zomerdag. Een houtskool barbecue geeft het echte, ouderwetse  barbecuegevoel. Neem er de tijd voor, je vlees, vis en groenten krijgen dan de originele rooksmaak.

Bij Intratuin Halsteren kun je gelijk alles wat je verder nodig hebt bestellen. Vergeet ook niet een beschermhoes voor je barbecue, dan kan je jaren genieten van je nieuwe barbecue!

Keramische barbecues

Voor de echte buitenkok is de keramische barbecue zeer geschikt, helemaal in de trend van nu! Door zijn vorm wordt hij ook wel een ei barbecue genoemd. Een keramische barbecue houdt de warmte goed vast, daardoor blijft het vlees of vis extra mals en sappig en de smaak blijft optimaal bewaard. Zoek jij een egg BBQ? Bij Intratuin Halsteren vind je diverse keramische barbecues, o.a. van The Bastard.

Gasbarbecues en buitenkeukens

Een gasbarbecue is in 10 á 15 minuten klaar voor gebruik en de temperatuur is gemakkelijk te regelen. Zo kan iedereen barbecueën! Gas barbecues zijn er in vele soorten en maten, van tafelmodellen tot inbouw BBQ’s en complete buitenkeukens. Kom langs voor een uitgebreid advies en bekijk onze showroom.

Elektrische barbecues

Met de elektrische barbecue is het extra makkelijk, hij wordt snel heet en ontwikkelt amper rook. Perfect voor op het balkon, dakterras of in de tuin. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. Een veilige en eenvoudige manier van barbecueën!

Gereedschap & Accessoires

Goed gereedschap is het halve werk! Barbecue gereedschap is er in alle soorten en maten! De juiste barbecue tools helpen je bij het arrangeren van de kolen én het bereiden van de gerechten. Er zijn kant-en-klare sets, maar je kunt ook alle benodigdheden zelf los bij elkaar zoeken. Wat dacht je van een heerlijke pizza gemaakt op een pizzasteen? Of gerookte vis van een rookplankje? Dat wordt smullen!