Dierendag komt er aan!

De dierenweken komen eraan!

23 september t/m 6 oktober staan onze dieren centraal bij Intratuin Halsteren. Zo organiseren we allerlei leuke activiteiten gedurende deze 2 weken. Kom naar ons Proeven & Snuffelen Snackfestijn en sluit aan met je dier tijdens ons dierenontbijt, krijg voedingsadvies op maat en ga met je favoriete huisdier op de foto. Of houden jij en je dier wel van een uitdaging?! Dan is ons hondenparcours echt iets voor jullie!

Proeven & Snuffelen Snackfestijn
Laat de honden maar lekker proeven en snuffelen in het weekend van 28, 29 september en 4,5 en 6 oktober. Onze dieren-foodtruck staat klaar en er wordt uiteraard geproefd aan een stijlvol gedekte dierentafel.

Op de foto?
Laat een mooie foto maken van je huisdier en ontvang één foto gratis!
Woensdag 25 september is dierenfotograaf Animals & Pictures aanwezig van 10.30 – 15.30 uur. Komt dit niet goed uit of wil je nog een keer? Op Zaterdag 28 september is Digitaalfoto te vinden op onze dierenafdeling van 11.00 – 16.30 uur.

Voedingsadvies voor je favoriete huisdier
Op woensdag 25 september kun je bij ons terecht over voedingsadvies op maat voor je knaagdier of je vogel. De voedingsexpert van Versele Lage kun je vinden op onze dierenafdeling van 10.30 – 15.30 uur. Wil je graag meer weten over Natuurlijke Diervoeding voor je hond of kat? Bezoek dan onze winkel op vrijdag 4 oktober. Vanaf 12.00 uur tot ongeveer 16.00 uur staat de proeverij van Renske Natuurlijke diervoeding op het menu en kom je alles te weten over de juiste voeding.

Volg het parcours onder begeleiding van de Martin Gaus Hondenschool
In het weekend van 28 & 29 september en 5 & 6 oktober kun je deelnemen samen met je hond aan een echt hondenparcours. Dit onder begeleiding van de Martin Gaus Hondenschool. Het parcours vindt je op ons vernieuwde voorterrein van 13.00 – 15.00 uur (vlak voor de ingang) en is vrij toegankelijk. LET OP: dit is alleen bij mooi weer, bij slecht weer kun je de Martin Gaus Hondenschool bezoeken in onze winkel.

Kidsspeurtocht dieren
De hele maand september kunnen de kinderen op onderzoek uit in onze winkel. Deze speurtocht gaat namelijk over dieren! Door de vragen te beantwoorden leren de kinderen iets bij over verschillende dieren.

Goodiebag
Vanaf 4 oktober krijg je bij een minimale besteding van €10,- aan dierproducten, een gratis goodiebag mee naar huis! OP = OP.