Meld je bedrijf aan voor het kerstevent van het jaar!

JOUW BEDRIJF OP ONZE FOOD & LIFESTYLE-CHRISTMAS MARKET?

Wil jij jouw product of dienst komen verkopen of promoten tijdens Hét Kerstevent van het jaar?! Dan is the Most Wonderful Evening op dinsdag 19 en woensdag 20 november de uitgelezen kans! Voor onze Food & Lifestyle Christmas Market zijn wij, Intratuin Halsteren, op zoek naar enthousiaste ondernemers die op deze 2 avonden zichzelf willen promoten en/of producten willen verkopen.

Wanneer?
Dinsdag 19 en woensdag 20 november 2019.

Tijd?
18.30 uur – 22.00 uur (met een eventuele uitloop naar 22.30 uur)

Wat?
Je krijgt als ondernemer een plek toegewezen binnen Intratuin Halsteren, waar je vrij bent om jouw product of dienst te verkopen of te promoten. Je kunt jouw onderneming aanmelden via onze website, door het aanmeldformulier digitaal in te vullen.

Er zal een selectie gemaakt worden uit deze aanmeldingen. Alleen de geselecteerde bedrijven ontvangen een bevestiging wanneer deelname op the Most Wonderful Evening defintief is. Aanmelden kan vanaf maandag 23 september t/m zondag 6 oktober. 

Graag alleen reageren als je beide avonden beschikbaar bent. Indien je geselecteerd bent ontvang je uiterlijk vrijdag 18 oktober een bevestiging van ons. 

Wees er snel bij want VOL = VOL!

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.