Win €250 shoptegoed

Heb jij in 2019 een item van onze miniaturenafdeling aangeschaft? Dan kan jij €250 shoptegoed winnen! Wij vinden het erg leuk om te zien hoe jij jouw ‘Most Wonderful’ miniaturen-plekje thuis hebt gecreëerd. Maak er een sfeervolle foto van en stuur deze foto naar ons op. Wij plaatsen jouw foto op onze Facebookpagina en dan gaat de actie echt van start. Op 1 december 2019 wordt de top 5 foto’s met de meeste like gepresenteerd aan onze vakjury. Vinden zij jouw foto de allermooiste en meest sfeervolle inzending? Dan win jij het €250 shoptegoed voor onze miniaturenafdeling.

Hoe gaat de actie in zijn werk?

1 | Upload via deze pagina een mooie foto van jouw miniaturen tafereel. Let op! Het gaat niet om de hoeveelheid miniatuur items, maar om de ‘Most Wonderful’ sfeer die terug te zien is op de foto.
2 | Laat een korte motivatie achter waarom dit jouw ‘Most Wonderful Time’ plekje in huis is..
3 | Wij delen jouw foto z.s.m. op onze Facebookpagina. Trommel al je vrienden en familie op om deze foto heel veel duimpjes omhoog te geven.

Eindigt jouw foto op 1 december 2019 in de top 5 met de meeste likes? Dan wordt jouw foto aan onze vakjury gepresenteerd. Succes!

Informatie aan de actie vind je HIER!