Oktober woonmaand

Profiteer deze maand van diverse acties, voordeel en win €500 shoptegoed van Coco Maison!

Een huis waar je heerlijk kunt ontspannen, wat vertrouwd aanvoelt en sfeervol is voor je gasten. Iedereen wilt toch het heerlijke gevoel van thuiskomen ervaren. Het is belangrijk om te investeren in een prettige woonomgeving, je brengt immers veel tijd door in en om het huis.

Met de ruime collectie van Intratuin Halsteren gaat het inrichten van je interieur zeker lukken. Met topmerken als By Boo, Dutchbone, Coco Maison, Rivièra Maison en Riverdale vind jij zeker de items die passen bij jouw interieurstijl. Van een robuuste eettafel tot een leren hoekbank, trendy woonaccessoires en sfeervolle verlichting: Intratuin Halsteren heeft het allemaal in huis.

Ook de geuren in je interieur zijn van invloed op je humeur. De collectie parfumverspreiders van Lampe Berger zijn perfect voor een fijne leefomgeving. Het staat voor kwaliteit en verfijning, daarnaast ziet het er ook nog mooi uit!

Kom zelf eens langs op de interieurafdeling en laat je inspireren en adviseren door onze deskundige medewerkers. Neem gerust wat foto’s of kleurstalen mee en kijk samen met één van onze experts naar de mogelijkheden voor het inrichten van jouw droominterieur.

Informatie over de oktober-woonmaand en acties vind je HIER!