Kerst inspiratie avond


Donderdag 21 november 2019
  18.00 – 21.00 uur

Kerst is een gevoel, een sfeer, een emotie. Die beleef je met je zintuigen. En samen met de mensen van wie jij houdt. Kerst is zoveel meer dan twee gezellige feestdagen eind December. Dat unieke kerstgevoel begint lang voordat de eerste bal in de boom hangt. Want het verheugen en het voorbereiden zijn de helft van al het kerstplezier. Wij, Intratuin Halsteren, zijn er om te inspireren, te adviseren en wij bieden een helpende hand; ‘Kerst creëer je samen’.

Kom donderdagavond 21 november naar onze Kerst Inspiratie Avond. Schrijf je in voor één van onze workshops, profiteer van het speciale koopavond menu in de Eetbare Tuin, doe een rondje mee met een heuse Kerstbingo. Laat je adviseren door onze collega’s en gebruik de korting van 20%* op één artikel naar keuze. Wij staan voor je klaar.