20% korting 7 november koopavond

Op donderdagavond 7 november van 18:00 tot 21:00 gaat de kerst bij ons officieel van start! De nieuwe kerstcollectie is bij al onze winkels gereed en staat te schitteren in de kerstshows in onze winkels. Koop tijdens deze extra koopavond jouw favoriete kerstartikelen in onze winkels én online. Je ontvangt deze avond maar liefst 20% korting op bijna het gehele assortiment (m.u.v de reeds afgeprijsde artikelen!*)

*Actievoorwaarden

  • De korting is alleen geldig op donderdagavond 7 november 2019 vanaf 18.00 t/m 21.00 uur.
  • Geldig voor het hele assortiment met uitzondering van blokhutten, bestrating, bestellingen, webonly artikelen, cadeaukaarten, gasflessen, boeken, horeca, arbeid, levende dieren en vast-lage prijs assortiment.
  • De korting is niet geldig i.c.m. andere kortingsacties.
  • Bij retourneren van (één van) de artikelen zal de waarde van het artikel minus de gegeven korting worden uitbetaald.
  • De korting wordt verrekend over de originele prijs.
  • De korting is niet inwisselbaar voor contant geld.
  • Bij vermoeden van misbruik is Intratuin gerechtigd de korting ongeldig te verklaren.
  • De korting geldt ook in onze webshop.