Februari = dierenmaand!


Dierenweekend bij Intratuin Halsteren!

Februari staat bij Intratuin Halsteren helemaal in het teken van dieren. We zetten onze geliefde huisdieren verdeeld over verschillende weekenden in het zonnetje.
Het eerste weekend zal helemaal gericht zijn op katten. Het tweede weekend van februari zal gaan om de knaagdieren en vogels. En het laatste weekend zullen we ons richten op jullie favoriete viervoeter namelijk de honden.

All about cats!
Het eerste weekend is het weekend van de katten bij Intratuin Halsteren. We hebben dan ook verschillende acties en activiteiten georganiseerd rondom deze pluizige viervoeters.
Dit weekend profiteer je bijvoorbeeld van 10% korting op alle verzorgingsproducten en zijn er heel veel leuke katte mandjes extra scherp geprijsd!

Heb je dringende vragen of altijd al iets willen weten over jouw pluizenbol? Dan kan je terecht bij de dierenarts op de afdeling, die al je vragen zal beantwoorden.

 

Knagen en fluiten!
Voor het tweede weekend wat helemaal in het teken staat van de vogels en knaagdieren, hebben we uiteraard ook toffe activiteiten gepland staan. Zo zal er een trimsalon aanwezig zijn voor cavia’s en er zal advies gegeven worden over vogelvoeding.
Ook voor de kids is er dit weekend genoeg te beleven! Zo kan je je bijvoorbeeld laten schminken als je favoriete huisdier!

 

Who let the dogs out!

Het laatste weekend staat geheel in het teken van onze trouwe en favoriete viervoeters: de honden. Er is dit weekend volop uitgepakt om de honden in het zonnetje zetten.

Time for a massage? Nee niet voor jezelf maar voor de hond! Ook even langs de kapper? Er is een trimsalon aanwezig op de dieren afdeling! Wat een verwennerij…
Stel je vragen aan de dierenarts op de afdeling en kom alles te weten over je hond en de verzorging ervan. Bij vertrek gaan de hondjes niet naar huis met een lege maag! Geniet van heerlijke honden proeverijtjes.. Mmm

Kattenweekend
1 & 2 feb.

Vogel & knaagdier weekend
8 & 9 feb.

Honden weekend
29 feb. & 1 mrt.