Een feestje geven voor je verjaardag of knutselen met vriendjes of vriendinnetjes? Dat kan bij Intratuin!

Kinderfeestjes

vanaf 4 jaar

Tijdens dit feestje gaan jullie iets leuks knutselen. Wat je wilt maken kies je van te voren uit en is afhankelijk van je leeftijd. Voorbeelden staan in onze workshopruimte en worden aangepast aan het seizoen.
€ 12.- per kind inclusief kidsmenu *excl. entertainment
(friet met een snack naar keuze, tosti of pannenkoek)
óf
€ 18.- per kind inclusief aansluitend high tea *excl. entertainment

Je kan er voor kiezen om bij het kinderfeestje extra entertainment te boeken. De kosten van het entertainment bedragen €95,-

Doldwaze ballonnenclown

Een doldwaze ballonnenclown komt op jouw kinderfeestje bij Intratuin Halsteren op bezoek. Hij maakt de allermooiste ballonfiguren speciaal voor jou. Wil je een stoer zwaard, pinguïn of konijn? Je vraagt het maar en deze clown maakt het voor jou! €95,- per kinderfeestje.

Bloemenmeisje

Een lief bloemenmeisje komt op bezoek tijdens het kinderfeestje. Ze vertelt haar verhalen over de bloemen en de planten. Wat weten de kinderen zelf allemaal al over tuinieren? Samen met de kinderen gaat ze op zoek naar de mooiste bloem van Intratuin Halsteren. €95,- per kinderfeestje.

Informatie

Kinderfeestjes worden gegeven op woensdag, vrijdag en zaterdag. Minimaal acht kinderen per kinderfeestje. In het totaal ben je drie uur “onder de pannen”. De datum, tijd of andere mogelijkheden kan bij de aanmelding besproken worden.

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen naar:
E-mail: Servicebalie@Halsteren.intratuin.nl
Telefoon: 0164 – 650050