Haal kleur in je huis

We nemen je dit jaar mee op reis door een kleurrijke wereld. Stap binnen in een zomerse setting en laat je verrassen door een vrolijke kleurexplosie!

Voelen jullie de eerste warme zonnestralen ook al? Bij ons komen de lentekriebels al naar boven! De vogels fluiten en de bloemen komen uit. In de lente bloeit en groeit er iedere dag wel iets nieuws. Kom je bij ons al dit moois ontdekken? In onze fleurige entreehal word je zelf onderdeel van een vrolijke voorjaars-wereld.

Onze entreehal is gemaakt voor jong en oud. Ook voor de kinderen is er weer heel veel te beleven! Kijk je ogen uit bij het gigantische bijenhotel en maak de mooiste selfies bij de meest fotogenieke plekjes. Van het kleurrijke voorjaar wordt toch iedereen blij? Ontdek zelf wat deze groeiers en bloeiers met je doen!

Wij willen het leven elke dag een stukje kleurrijker maken, en dat zie je dit voorjaar terug bij Intratuin Halsteren.
Deel al je ontdekkingen met ons via social media #intratuinhalsteren

Welkom bij de grootste Intratuin!

Intratuin Halsteren ligt op de Brabantse wal, op de grens met Zeeland en Vlaanderen. Van een klein winkeltje aan huis is de winkel uitgegroeid tot één van de grootste Intratuin van Nederland. Bij Intratuin Halsteren kun je terecht voor maar liefst 25.000 m2 overdekt winkelplezier. Alles is aanwezig om huis en tuin gezellig aan te kleden en te onderhouden. Je vindt in ons assortiment o.a. planten, barbecues, tuinmeubelen, woonartikelen en – in het seizoen – kerst gerelateerde producten. Ons vriendelijke en deskundige personeel staan altijd voor je klaar!

Meer info

Smakelijk genieten!

Voor, na of tijdens het shoppen is het heerlijk om even uit te rusten in het restaurant ‘De Eetbare Tuin’. Op ieder moment van de dag geniet je er van een groot assortiment aan lekkernijen. De gerechten worden vers bereid met ingrediënten van topkwaliteit. Naast het restaurant kan je voor de lekkere trek ook terecht in onze entree bij ‘Zoet & Zo’, of voor een overheerlijke hamburger bij ‘Piepers & Burgers’.

Meer info

Voor onze jonge gasten

Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven! Zo kun jij optimaal genieten van een heerlijke maaltijd terwijl de kinderen zich naast je kunnen vermaken in de binnen- of buitenspeeltuin. Tijdens de gratis inloopworkshops op woensdagmiddag gaan de kinderen creatief aan de slag passend binnen een seizoen thema of speciale feestdag. Het is echt een dagje uit voor het hele gezin!

Meer info

Ruim 3000m2 tuinmeubelen

Op de ruim opgezette tuinafdeling, van 3000m2, bij Intratuin Halsteren vind je de mooiste tuinsets, loungesets, diningsets, losse stoelen- en tafels terug. Kies voor tuinmeubels in dezelfde stijl en sfeer van je interieur en creëer zo jouw ideale woonomgeving ook buitenshuis. Vergeet ook niet een bijpassende parasol voor in je tuin, zo kan je de hele dag door op en top genieten. Intratuin Halsteren biedt op het gebied van onderhoud een groot assortiment aan. Reinigers en beschermers voor ieder soort materiaal, een must voor de levensduur van je tuinmeubelen. De medewerkers van de tuinmeubelafdeling adviseren je graag.

  • Groot assortiment op voorraad
  • Merken als LIFE, Tierra Outdoor, 4-Seasons en Mondial
  • Aandacht en advies op maat
  • Slimme service

Bezoek Intratuin Halsteren

Kom zelf naar Halsteren en beleef een heerlijke dagje uit. Onze medewerkers staan graag voor je klaar! Let op: i.v.m. werkzaamheden aan de Halsterseweg is een omleidingsroute ingesteld voor automobilisten met als bestemming Intratuin Halsteren.
Hier vind je de omleidingsroute. 

Tot ziens!

Meer info

Tuinmeubelen

De tuinmeubelafdeling is geopend! Kom langs en ontdek de nieuwste trends op het gebied van tuinmeubelen. Wij hebben een groot assortiment van o.a. LIFE, Tierra Outdoor, 4-Seasons, Mondial en ons eigen Intratuin merk.

The School of BBQ

Speciaal voor de BBQ liefhebber hebben wij dit seizoen weer ‘The School of BBQ’ workshops. Onder het kundige oog van BBQ master Jeremy Vermolen leer je diverse bereidingswijzen, technieken en smaakmakers voor ieder BBQ gerecht. Je wordt zelf meester in het aansteken van de BBQ, roken, grillen, poffen en de low & slow techniek. Lees hier meer!

De Eetbare Tuin

Voor, na of tijdens het shoppen is het heerlijk om even uit te rusten in het restaurant ‘De Eetbare Tuin’.  Alles wordt vers bereid met ingrediënten van topkwaliteit. De gerechten worden aangepast aan het seizoen, zo blijven we je verrassen! Lees hier meer.

Inspiratie