Echte kerstbomen bij Intratuin Halsteren

Oh denneboom, Oh denneboom..

De echte kerstbomen bij Intratuin Halsteren zijn er dit jaar voeger dan ooit. Ons voorterrein staat bomvol met de mooiste, naaldvaste, heerlijk geurende kerstbomen. Tijd om het allermooiste exemplaar te scoren, want je er niet vroeg genoeg bij zijn om het huis alvast gezellig te maken.

VINDT DE PERFECTE KERSTBOOM
Maar hoe vind jij een geschikte kerstboom? Waar moet je op letten bij het kiezen en kopen van een echte kerstboom?  De keuze van de soort kerstboom hangt af van jouw voorkeur. Wil je de boom lang laten staan? Dan is de Nordmann de juiste keuze. Ben jij gek op een heerlijke dennengeur? Kies dan voor een spar. Onze medewerkers adviseren je graag!

Een kerstboom met of zonder kluit?
Een boom met kluit of in een pot behoudt over het algemeen beter zijn naalden. Toch moeten we daar meteen een kanttekening bij zetten: dit geldt namelijk alleen als de kluit eenzelfde gewicht heeft als de boom zelf. Hoe je daarachter komt? Houd de boom eens horizontaal en pak hem net boven de kluit vast. Blijft de boom in balans? Dan zit je goed! Zowel een kerstboom mét als een kerstboom zonder kluit heeft wel water nodig!

Kom naar Intratuin Halsteren en bekijk de bomen op ons voorterrein met eigen ogen. We adviseren en helpen je graag. En uiteraard zorgen wij ervoor dat de boom netjes wordt ingepakt.