Kinderfeestjes

In het najaar kunnen er geen kinderfeestjes geboekt worden bij Intratuin Halsteren.
Vanaf januari 2021 zien we jullie graag weer terug om samen een leuk feestje te bouwen!

 

Tijdens het kinderfeestje gaan jullie iets leuks knutselen. Wat je wilt maken kies je van te voren uit en is afhankelijk van je leeftijd. We hebben voorbeelden klaarstaan en worden aangepast aan het seizoen.

Kinderfeestjes worden gegeven op woensdag, vrijdag en zaterdag. Een kinderfeestje is vanaf de leeftijd vanaf 4 jaar en vanaf acht kinderen te reserveren. In totaal zijn jullie 3 uur bij Intratuin Halsteren. De datum, tijd en mogelijkheden kan bij aanmelding besproken worden.

Voor meer informatie kan je bellen of mailen naar:
E. servicebalie@halsteren.intratuin.nl
T. 0164 650050

€12,00 per kind

Inclusief kidsmenu (friet met een snack naar keuze, tosti of pannenkoek) en exclusief entertainment

€18,00 per kind

Inclusief High Tea en exclusief entertainment. Je kan ervoor kiezen om bij het kinderfeestje extra entertainment te boeken. De kosten hiervoor bedragen €95. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

DOLDWAZE BALLONNENCLOWN

Een doldwaze ballonnenclown komt op jouw kinderfeestje op bezoek. Hij maakt de allermooiste ballonfiguren speciaal voor jou! Wil je een stoer zwaard, pinguïn of konijn? Vraag het maar en de clown maak het voor jou. €95 per kinderfeestje.

BLOEMENMEISJE

Een lief bloemenmeisje komt op bezoek tijdens het kinderfeestje. Ze vertelt haar verhalen over de bloemen en de planten. Wat weten de kinderen zelf allemaal al over tuinieren? Samen met de kinderen gaat ze opzoek naar de mooiste bloem van Intratuin Halsteren. €95 per kinderfeestje.