Geniet samen met een vriend of vriendin van een heerlijke High Tea

I.v.m de adviezen en de richtlijnen van het RIVM over het Corona Virus, is per heden onze Eetbare Tuin gesloten en kunnen er geen high tea’s gereserveerd worden.
Wij houden de ontwikkelingen bij het RIVM nauwlettend in de gaten.

Via deze website en Facebook geven wij u de laatste updates over nieuws en onze openingstijden.
Tot nader bericht is onze winkel gewoon geopend
volgens onze regulieren openingstijden.

Let op elkaar en op jezelf.

Lees hier meer over de maatregelingen die wij treffen.

High Tea

Geniet samen met een vriend of vriendin van een heerlijke High Tea in ons restaurant De Eetbare Tuin. Tijdens de High Tea geniet je van heerlijke zoetige en een aantal hartige hapjes. Uiteraard wordt dit geserveerd met een lekkere pot thee. Beleef ’t zelf bij Intratuin Halsteren!

Volwassenen € 17,95
Kinderen € 10,50

Reserveren minimaal twee dagen van te voren.

High bite

Wil jij net even iets anders dan de zoetigheden van een High Tea? Dan is de High bite echt iets voor jou! Wat dacht je van gezellig bijkletsen onder het genot van diverse hartige lekkernijen. Heerlijke smeersels, lekkere kaasjes en charcuterie in combinatie met vers gebakken brood. En dat het vers is, dat proef je! De High bite wordt geserveerd met een wijntje of frisdrank en voor een kleine meerprijs een glaasje bubbels.

Volwassenen €17,95

Reserveren minimaal twee dagen van te voren.

LET OP! De High Tea en High Bite zijn te reserveren vanaf 06-01-2020. Helaas is het niet mogelijk om een veganistische High Tea- of Bite te reserveren. In ons restaurant de Eetbare Tuin kunnen we wel een vegan salade maken, vraag er gerust naar bij onze horecamedewerkers.