Rudolph’s Bakery is vanaf 1 oktober weer geopend, ook zal deze dag Rudolph zelf aanwezig zijn in de Bakery!

Rudolph's Bakery bij Intratuin Halsteren

RUDOLPH’S BAKERY BIJ INTRATUIN HALSTEREN             

De eerste en enige Rudolph’s Bakery van Nederland is te vinden op ons voorterrein. Je kunt er de lekkernijen uit het succesvolle televisieprogramma van Rudolph nu zelf proeven. Ter plaatse of om mee naar huis te nemen.

Het assortiment bestaat uit o.a. vers gebakken koeken, cupcakes, taarten, Brabantse worstenbroodjes en seizoen specialiteiten.

De producten in de Bakery zijn gemaakt van pure en bewuste grondstoffen. Onze bakkers maken alleen gebruik van 100% zuivere amandelspijs en echte roomboter. Maar bovenal met heel veel liefde gemaakt, en dát proef je!

SUCCESVOLLE 24KITCHEN PROGRAMMA: RUDOLPH’S BAKERY

In navolging op het succes van het populaire Rudolph’s Bakery, dat iedere werkdag om 15.00 uur te zien is op 24Kitchen, heeft Meesterkok, Meesterpatissier en tv-persoonlijkheid Rudolph van Veen zijn eerste ‘Bakery’ bij Intratuin Halsteren geopend.

Rudolph: ‘Dit is een lang gekoesterde wens die in vervulling gaat. Samen met een geweldig team openen we op één van de mooiste locaties in Nederland een hele gezellige ‘Bakery’ waar iedereen welkom is!’

RUDOLPH’S BAKERY BIJ INTRATUIN HALSTEREN