EXCLUSIEF BIJ INTRATUIN HALSTEREN:
RUDOLPH’S BAKERY LIVE – THE CHRISTMAS HIGH TEA EDITION
Dit najaar staat Rudolph van Veen met zijn culinaire avonturen exclusief bij Intratuin Halsteren in de spiegeltent tijdens Rudolph’s Bakery Live – The High Tea Edition. Een sfeervolle, swingende en bovenal smakelijke High Tea show!

Tijdens Rudolph’s Bakery Live staat er een rijkelijk gevuld High Tea buffet vol met zoete en hartige hapjes klaar. Je geniet in de authentieke spiegeltent van dé ultieme kerstbeleving en van onze speciale gastheer: Rudolph van Veen.
Met persoonlijke verhalen en speciale recepten word je helemaal meegenomen in de ultieme kerstsfeer. De high tea wordt muzikaal begeleid door multi-talent en theatermaker Diederik Ensink.

Reserveer tijdig een plekje

‘Rudolph’s Bakery Live – The High Tea edition’ is een kerstbeleving voor de hele familie met anekdotes, heerlijke recepten, een enthousiasmerende kookdemo en een buffet vol hartige- en zoete lekkernijen.
Extra verrassing! Je gaat naar huis met het allernieuwste en extra dikke bakboek
‘Rudolph’s Bakery 2’ t.w.v. €36,95 dat op 6 oktober jl. verschenen is.

Ticket: €59,95
Rudolph’s Bakery Live is incl. feestelijk High Tea buffet, welkomstdrankje, live muziek, het nieuwste bakboek t.w.v. €36,95 én natuurlijk onze speciale gastheer Rudolph van Veen.

Kortom, een niet te missen kerstbeleving rondom de Feestdagen!

RUDOLPH VAN VEEN
Rudolph van Veen is de enige Nederlander met zowel de titel Meesterkok als Meester Patissier. In 2000 werd hij bekend als televisiekok bij het populaire televisieprogramma Life & Cooking. De jaren die volgden was Rudolph in meerdere televisieprogramma’s te zien en was hij betrokken bij de ontwikkeling van het foodplatform 24Kitchen.
In navolging op het succes van het populaire televisieprogramma ‘Rudolph’s Bakery’, dat iedere dag om 15.00 uur te zien is op 24Kitchen, is er sinds 2020 ook een fysieke Rudolph’s Bakery. De Bakery vind je op het voorterrein van Intratuin Halsteren. Je kan er de lekkernijen uit het populaire televisieprogramma zelf proeven. Ter plaatse of om mee naar huis te nemen.

Reserveren Rudolph’s Bakery Live

Voorwaarden Rudolph’s Bakery Live
• Rudolph’s Bakery Live is uitsluitend online te reserveren via: www.intratuinhalsteren.nl.
• Het is niet mogelijk om gekochte tickets te annuleren, met uitzondering van een afgelast of verschoven event
• In de spiegeltent zijn, i.v.m. hygiëne maatregelen bij het buffet, huisdieren niet toegestaan.
• In de spiegeltent is er een beperkt aantal rolstoelplekken beschikbaar. Bij het maken van een reservering is het mogelijk om dit aan te geven.
• Het is niet mogelijk om online met een cadeaukaart te betalen.
• De Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland vind je hier terug.