Eerste Rudolph’s Bakery opent bij Intratuin Halsteren!

In navolging op het succes van het populaire programma ‘Rudolph’s Bakery’, dat iedere werkdag om 15.00 uur te zien is op 24Kitchen, opent Meesterkok, Meesterpatissier en tv-persoonlijkheid Rudolph van Veen op 3 oktober zijn eerste ‘Bakery’ bij Intratuin Halsteren.

 Op het sfeervolle voorterrein van het tuincentrum kun je de lekkernijen uit het televisieprogramma van Rudolph nu zelf proeven. Ter plaatse of om mee naar huis te nemen. Kom lekker genieten van een verse kop bakkers-koffie, chocolademelk of een heerlijke thee. Het assortiment bestaat verder uit o.a. vers gebakken koeken, cupcakes, taarten, Brabantse worstenbroodjes en seizoen specialiteiten.

Rudolph: “Dit is een lang gekoesterde wens die in vervulling gaat. Samen met een geweldig team openen we op één van de mooiste locaties in Nederland een hele gezellige ‘Bakery’ waar iedereen welkom is!”

EEN TOTAALBELEVING VOOR IEDEREEN
De gemoedelijke sfeer  en belevingsvisie van Intratuin Halsteren past helemaal bij Rudolph’s Bakery. Intratuin Halsteren is al jaren veel meer dan een tuincentrum. De bezoekers ervaren een bijzondere, inspirerende en veelzijdige omgeving. In het winterseizoen pakken ze graag groots uit met een indrukwekkende kerstshow. Door deze unieke samenwerking versterkt het de totaalbeleving voor iedereen. Een bezoekje aan Intratuin Halsteren is nog aangenamer én verrassender met de komst van Rudolph’s Bakery.

OPENING BAKERY EN KERSTSHOW
Rudolph’s Bakery opent 3 oktober op feestelijke wijze de deuren. De opening van de ‘Bakery’ is tevens de aftrap van het kerstseizoen bij Intratuin Halsteren: The Most Wonderful Time. Dompel je onder in de wondere wereld van de kerstelven en laat je betoveren door het verhaal van de zandtovenaar. Rudolph van Veen en zijn bakkers staan vanaf deze dag voor je klaar met heel veel lekkernijen!

3 oktober 2020 – de officiële opening is om 11.00 uur
Intratuin Halsteren – Halsterseweg 65a – 4660 KM Halsteren

Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers is iedere werkdag om 15.00 uur te zien op 24Kitchen.