Welkom bij het Wonderlab der Fantasie
Te bewonderen in onze entreehal

Maak kennis met de legendarische Professor Tijdloos en zijn helpende Wondernemers. Ze zijn druk bezig om de meest fantasievolle uitvindingen te ontwikkelen in het magische Wonderlab!

Een plek waar de tijd niet bestaat, de ruimte dichterbij is dan je denkt en je de planeten bijna kunt aanraken. Fantasie komt hier tot leven en de mogelijkheden zijn oneindig.

Sinds het afgelopen jaar de hele wereld op zijn kop staat, zijn we nu meer dan ooit toe aan de warmte en het samenzijn van Kerst..

Wat zou het toch fijn zijn om dit najaar even te vluchten naar een plek waar alles anders is. Waar de tijd niet bestaat en het universum ons altijd toelacht. Zodat we samen kunnen genieten van een onbezorgde kerstperiode.

Dwaal rustig rond in het Wonderlab en ontdek de diepste geheimen van professor Tijdloos en zijn Wondernemers. Wie weet kun je wel een glimp opvangen van onze onbezorgde toekomst…

The Most Wonderful Time
Nadat het afgelopen jaar de hele wereld op zijn kop stond, zijn we nu meer dan ooit toe aan de warmte en het samenzijn van kerst. Wat zou het toch fijn zijn om even te vluchten naar een plek waar alles anders is. Waar de tijd niet bestaat en het universum ons toelacht. We nemen onze bezoekers dit jaar mee naar de maan en terug om tijdloos te genieten van een onbezorgde kerstperiode!

In een wereld vol fantasie

De reis begint op ons voorterrein, waar je wordt verwelkomd door mystiek gekleurde bomen en waar je wordt omringd door magische klanken. Een winterse ontmoetingsplek voor jong & oud; helemaal in Kerstsferen. Heerlijke geuren komen je tegemoet. Rudolph’s Bakery maakt je zoetste dromen waar. Hier kun je genieten van een kop koffie en een betoverend taartje.

Most Wonderful Time

Het Wonderlab der Fantasie

Bij binnenkomst in de entree droom je even helemaal weg.. Dompel je onder in de wondere wereld van de professor tijdloos en zijn wondernemers. Overal om je heen zie je magische uitvindingen van de professor. Neem een kijkje door de sterrenkijker en aanschouw een compleet nieuwe wereld. Onder het genot van een versgebakken wafel of Churros is het heerlijk dagdromen en ben je even weg uit de dagelijkse realiteit..

Miniaturen show

Verdwaal in de mysterieuze wereld van onze miniaturen; daar waar klein het nieuwe groot is! Laat je betoveren door het mystieke landschap en laat je inspireren door prachtige kerstdorpen, honderden huisjes, rijdende treinen, besneeuwde kerstbomen en heel veel poppetjes op een magische wijze gepresenteerd. Wij zijn groots in kleine dingen.

EXTRA Kerstbeleving: Winter Wonderland

Nieuw bij ons dit jaar is Winter Wonderland; Je waant je in een kerstdroom vol met vertier, fijne eet & drinkmomenten en de mooiste kerstdecoraties. De kinderen kijken hier hun ogen uit, helemaal als ze de nostalgische carrousel of het treintje zien waar ze gratis in mee mogen draaien. Winter Wonderland is vanaf medio oktober geopend.

De kerstafdeling

Oogverblindende kerstdecoratie en duizenden twinkelende lichtjes versieren de paden van Intratuin Halsteren. Ook dit jaar is er weer voor ieder wat wils en hebben wij de mooiste kerstdecoratie voor je opgesteld op onze grote Kerstafdeling. De nieuwste kersttrends van 2021 staan op een sfeervolle manier gepresenteerd en je gaat gegarandeerd naar huis met nieuwe inspiratie.