Vanaf 1 okt. 2023 opent
onze nieuwe Kerstshow!

Kerstshow 2022: Bewonder in onze entreehal de magische wereld van Alice en laat je verrassen op de miniaturenafdeling. Dit jaar grootser dan ooit! Ontdek de laatste trends op onze mega kerstafdeling en geniet van de talloze lekkernijen. Natuurlijk is er voor onze kleine gasten ook weer heel veel te beleven: zoals een rondje in de nostalgische carrousel en een ritje in het treintje. Geniet van een magisch dagje uit voor het hele gezin!

Parkeren en entree van onze kerstshow is geheel gratis.

Hopeloos nieuwsgierig Verwonderd over alles wat je ziet Kijk om je heen en aarzel niet Het wonder ligt om de hoek,
als jij maar zoekt ...

Alice in Wonderland

De magie van Alice in Wonderland wordt deze kerstperiode prachtig vastgelegd in een betoverende beleving voor het hele gezin! Stap binnen tussen de pagina’s van een levensgroot verhalenboek. Ontdek de verbazingwekkende en fantasierijke wereld van Alice. Waar de beelden, geluiden en karakters om je heen nieuwsgierigheid opwekken.

Het magische Wonderland zorgt dit najaar voor verborgen verrassingen en optische illusies. Een fantasiewereld die je laat grijnzen als Chesire Cat.

Kan jij niet genoeg krijgen van de magische wereld van Alice? Wij hebben een groot assortiment met prachtige kerstornamenten, notenkrakers en andere accessoires gebaseerd op het sprookje ‘Alice in Wonderland’.
Je neemt een stukje Wonderland dus gewoon mee naar huis!

Onze mega Disney shop, met o.a. Alice in Wonderland, Frozen en andere Disney ornamenten, vind je in het begin van onze winkel en op de kerstafdeling.

Miniaturenshow

Honderden huisjes, rijdende treinen, besneeuwde kerstbomen en wie weet vind je nog wel een aantal herkenbare figuren ontsnapt uit Wonderland.. Je vindt ook dit jaar weer een groot assortiment van Luville, Efteling, Lemax, De Brink en Intratuin.

Santa's High Tea

Ook dit najaar schuif je weer bij de Kerstman voor een heerlijk High Tea buffet. Je geniet 2 uur lang van een zeer uitgebreid buffet vol zoete en hartige hapjes. De authentieke spiegeltent zorgt voor een warm en bijzonder kerstgevoel. Proef én beleef!

De kerstafdeling

Oogverblindende kerstdecoraties en duizenden twinkelende lichtjes versieren de paden van Intratuin Halsteren. Ook dit jaar is er weer voor ieder wat wils en hebben we de mooiste Kerstdecoraties geselecteerd. Laat je inspireren door de prachtige gestylde kerstbomen en sfeervolle kerstsettings.

Winterwonderland

Welkom in het betoverende Winterwonderland! Voor onze kleine gasten is hier heel veel te beleven: zoals een rondje in de nostalgische carrousel. De sprookjeselven nemen je mee naar een plek vol winterse dromen. Daarnaast geniet je er van talloze lekkernijen!