INTRATUIN HALSTEREN
BRENGT KERST TOT LEVEN

 Bewonder in onze entreehal het magische kerstdorp en laat je verrassen op de miniaturenafdeling. Dit jaar grootser dan ooit en een echt visueel spektakel! Ontdek de laatste trends op onze mega kerstafdeling en geniet van de talloze lekkernijen. Natuurlijk is er voor onze kleine gasten ook weer heel veel te beleven:
zoals een rondje in de nostalgische carrousel en een ritje in het treintje.

Geniet van een magisch dagje uit voor het hele gezin!

DE KERSTSHOW IS VANAF 30 SEPTEMBER GEOPEND!

Een sprankje licht, magie gegeven, brengt in ieder kerst tot leven!

Hier komt kerst tot leven

Sprookjesachtige huizen en een levensgrote marionet
Een mysterieuze toverfee die op het magische kerstdorp neerdaalt
Een betoverend glinsterlicht verschijnt…

Een sprankje licht, magie gegeven
Brengt in ieder kerst tot leven!

In het magische kerstdorp ontsnap je heel even aan de werkelijkheid.  Je verdwaalt tussen de geheime paden en we nemen je mee terug naar warme herinneringen. Onze Intratuin-wereld is een schitterend sprookje waar je jezelf heerlijk in kunt verliezen, een reis door je kindertijd.

Ga op zoek naar verborgen schatten en laat je mooiste kerstwens achter.
Stap binnen.. in een plek waar kerst tot leven komt.

Een visueel spektakel voor de hele familie! Kom het zelf ontdekken: geopend vanaf zaterdag 30 september.

THE WONDERFUL STORE

Laat je verwonderen door deze prachtige nieuwe store! Je kijkt je ogen uit bij een groot assortiment merchandise van o.a. Disney en Marvel. Producten die ieder moment magisch maken!

Grand opening: 21 & 22 oktober

Miniaturenshow

Honderden huisjes, rijdende treinen, besneeuwde kerstbomen en wie weet vind je nog wel een aantal herkenbare figuren ontsnapt uit Wonderland.. Je vindt ook dit jaar weer een groot assortiment van Luville, Efteling, Lemax, De Brink en Intratuin.

De kerstafdeling

Oogverblindende kerstdecoraties en duizenden twinkelende lichtjes versieren de paden van Intratuin Halsteren. Ook dit jaar is er weer voor ieder wat wils en hebben we de mooiste Kerstdecoraties geselecteerd. Laat je inspireren door de prachtige gestylde kerstbomen en sfeervolle kerstsettings.

Winterwonderland

Welkom in het betoverende Winterwonderland! Voor onze kleine gasten is hier heel veel te beleven: zoals een rondje in de nostalgische carrousel. De sprookjeselven nemen je mee naar een plek vol winterse dromen. Daarnaast geniet je er van talloze lekkernijen!