Reis je mee door onze wereld, waar dromen tot leven komen..

Je loopt stevig door. Het is koud en het sneeuwt. De bladeren knisperen onder je voeten. Het is een koude donkere avond. Een ademwolkje ontsnapt naar de heldere sterrenhemel. Plots zie je in de verte een helder en warm lichtje schitteren. Je gaat sneller lopen tot je bijna bij het lichtpuntje bent. Je wrijft in je ogen…. Droom ik nu of is dit echt? Een elfje wenkt je haar te volgen. Het volgende moment reis je met haar mee en stap je in een wereld waar dromen tot leven komen. Welkom bij the Most Wonderful Time 2020.

Een reis door je dromen

De reis begint op ons (vernieuwde) voorterrein, waar je wordt verwelkomd door mystiek gekleurde bomen en waar je wordt omringd door magische klanken. Een winterse ontmoetingsplek voor jong & oud; helemaal in Kerstsferen. Heerlijke geuren komen je tegemoet. Rudolph’s Bakery maakt je zoetste dromen waar. Hier kun je genieten van een kop koffie en een betoverend taartje.

Bij binnenkomst in de entree droom je even helemaal weg.. Dompel je onder in de wondere wereld van onze kerstelven. De zandtovenaar laat in zijn magische zand het verhaal van de elven verschijnen. Onder het genot van een chocozoen of feestelijke wafel is het heerlijk dagdromen en ben je even weg uit de dagelijkse realiteit. Het is een droom, waaruit je niet wil ontwaken..

Miniaturen show

Verdwaal in de mysterieuze wereld van onze miniaturen; daar waar klein het nieuwe groot is! Laat je betoveren door het mystieke landschap en laat je inspireren door prachtige kerstdorpen, honderden huisjes, rijdende treinen, besneeuwde kerstbomen en heel veel poppetjes op een magische wijze gepresenteerd. Wij zijn groots in kleine dingen.

1200m2 EXTRA Kerstbeleving: Winter Dromenland

Nieuw bij ons dit jaar is Winter Dromenland; een wereld van 1200M2 vol winterse wonderen. Je waant je in een kerstdroom vol met vertier, fijne eet & drinkmomenten en de mooiste kerstdecoratie. De kinderen kijken hier hun ogen uit, helemaal als ze de nostalgische carrousel of het treintje zien waar ze gratis in mee mogen draaien.

De kerstafdeling

Oogverblindende kerstdecoratie en duizenden twinkelende lichtjes versieren de paden van Intratuin Halsteren. Ook dit jaar is er weer voor ieder wat wils en hebben wij de mooiste kerstdecoratie voor je opgesteld op onze grote Kerstafdeling.

Veilig kerstshoppen

Klik hier voor meer informatie.