ONZE WINKEL IS HELAAS GESLOTEN

Beste gast,

Naar aanleiding van de tussentijds ingelaste persconferentie van het kabinet moeten wij helaas onze winkel tijdelijk, per 15 december 2020, sluiten.

Op ons voorterrein kunt u nog wel terecht voor kerstgroen, echte kerstbomen, snijbloemen en winterplanten. Nu voor hele scherpe prijzen. Let op: OP = OP!

Het voorterrein, Rudolph’s Bakery en het PostNL punt is nog wel geopend van:
maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur.

Wij wensen iedereen veel sterkte toe. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te zien in Halsteren!

DEURBELEID

Onze kerstshow opent op 3 oktober, dat is twee weken eerder dan voorgaande jaren. We hopen op deze manier meer spreiding van de bezoekers te hebben. Vanaf 17 oktober hanteren we verruimde openingstijden. Onze kerstshow is dan dagelijks geopend en doordeweeks zelfs geopend tot 20.00 uur. Kom vooral doordeweeks of avondshoppen.

We houden de bezoekersstroom nauwkeurig in de gaten en houden ons aan een maximum aantal bezoekers, dus winkelen is altijd veilig. Via bovenstaande duimpjes kan jij de verwachte en actuele drukte inzien. Tussen 17.00 en 20.00 uur hanteren wij een aangepast deurbeleid en is dat het rustigste moment van de dag om de winkel te bezoeken (gegarandeerd een groen duimpje). Zo kan jij voorbereid onze winkel bezoeken. Een tijdsblok reserveren is niet nodig.

REGISTREREN & GEZONDHEIDSCHECK

Als je een bezoek brengt aan onze winkel of het restaurant vragen we je bij de ingang te registreren en een gezondheidscheck in te vullen. Dit kan via een QR code die staat aangegeven op één van de informatiepalen op onze parkeerplaats of via een invulformulier bij de ingang. De gegevens worden 14 dagen bewaard en uitsluitend gebruikt voor eventueel contactonderzoek. Wij zouden het erg waarderen als je het formulier invult.

HYGIËNEPUNTEN

Door onze winkel heen zijn er extra schoonmaakrondes om alles zo hygiënisch mogelijk te houden. Ook staan verspreid door de winkel hygiënepunten met desinfectiemiddel.

MONDKAPJE

Vanaf heden is het dragen van een mondkapje bij Intratuin Halsteren verplicht.

AFSTAND HOUDEN

Onze winkelpresentaties staan ruim en overzichtelijk gepresenteerd. Op een aantal plekken in de winkel is eenrichtingsverkeer van toepassing. De looppaden zijn extra breed waardoor het voor onze gasten en medewerkers mogelijk is om voldoende afstand te houden. De basisregel om 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren is met onze oppervlakte van 25.000m2 goed te realiseren.

RESTAURANT GESLOTEN

N.a.v. de persconferentie van 13 oktober jl. en de daarin vermelde maatregelen rondom het Coronavirus mogen wij helaas geen gasten ontvangen in ons restaurant ‘De Eetbare Tuin’. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten.

Je kunt wel genieten van eten & drinken ‘To go’ bij onze diverse foodcorners in de entree.

RUDOLPH’S BAKERY

Rudolph’s Bakery is volgens de richtlijnen gewoon geopend voor take-away. Momenteel mogen er 5 personen tegelijk in de Bakery aanwezig zijn. Waardoor het voor onze gasten en medewerkers mogelijk is om voldoende afstand te houden.

Vanaf 17 oktober hebben wij verruimde openingstijden. Wij zijn dagelijks geopend van 09.00 tot 20.00 uur en in het weekend tot 18.00 uur. We houden de bezoekersstroom nauwkeurig in de gaten, dus winkelen is altijd veilig. Doordeweeks tussen 18.00 en 20.00 uur hanteren wij een aangepast deurbeleid en garanderen wij dat het heel rustig is.

De actuele openingstijden vind je hier.

Alle maatregelen onder elkaar:

 • De kerstshow opent twee weken eerder dan voorgaande jaren. We hopen op deze manier meer spreiding van de bezoekers te hebben.
 • Er zijn voldoende winkelmandjes en -karretjes beschikbaar voor onze gasten. Er is de mogelijkheid om deze extra schoon te maken bij een hygiëne punt.
 • De kerstshow staat ruim en overzichtelijk gepresenteerd. De looppaden zijn extra breed waardoor het voor onze gasten en medewerkers mogelijk is om voldoende afstand te houden.
 • Voor onze gasten is een plattegrond met winkelinformatie en looproutes beschikbaar.
 • Er zijn extra toiletten en hygiëne punten in de winkel en op het voorterrein.
 • Medio oktober is onze aanbouw van 1200m2 klaar. We hebben hierdoor extra ruimte voor de opstelling van onze kerstshow en horeca.
 • De attracties, zoals de carrousel en de draaimolen, zijn alleen toegankelijk voor kinderen onder de 12 jaar.
 • Op de website is, ieder moment van de dag, de drukte in de winkel in te zien. Zo kan jij je voorbereiden op een bezoekje aan onze winkel.
 • Middels een andere kassaopstelling en een informatief omroepsysteem proberen we de drukte bij de kassa’s te beperken.
 • We vragen onze gasten om de instructies van onze medewerkers op te volgen.
 • Het restaurant en de verschillende horecapunten zijn helemaal ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM.
 • Bij de entree van onze winkel vind je de actuele informatie rondom de corona-maatregelen.

Houd onze website de komende periode in de gaten, zo blijf je helemaal up-to-date.