Werken bij Intratuin Halsteren

Voet in de aarde, mouwen opgestroopt en een grote oprechte glimlach. Als kampioen in samenwerken, doen wij ons best om met elkaar deze belevingswereld te onderhouden en aan te vullen met enthousiasme en vakkundig advies.

Binnen het team gaan we respectvol om met elkaar. We ondersteunen elkaar en dragen allen ons steentje bij aan het succes van de winkel. Er wordt op constructieve manier leidinggegeven, waarbij er ruimte is voor eigen ontplooiing. Of je nou in de winkel gaat werken als verkoopmedewerker, magazijnmedewerker, verkoopspecialist, vakantiekracht of bloemist.

Zoek jij een nieuwe baan? Wij hebben verschillende nieuwe vacatures voor fulltime of parttime dienstverband. Zodra jij bij Intratuin Halsteren aan de slag gaat, kun je verwachten dat je in een enthousiast team komt met een prettige werksfeer en waarbij je – mede door je collega’s – snel wegwijs gemaakt wordt in je nieuwe functie. Bekijk hier onze openstaande vacatures.

WERKEN IN ÉÉN VAN DE HORECACONCEPTEN BIJ INTRATUIN HALSTEREN

Intratuin Halsteren is al jaren veel meer dan een tuincentrum. In het najaar toveren wij onze winkel weer om tot de grootste kerstbeleving van Nederland. De verschillende horecaconcepten in de winkel dragen heel veel bij aan de totaalbeleving voor onze gasten. Als horecamedewerker zijn de werkzaamheden zeer divers. Van het helpen bij de voorbereidingen van het Kerst High Tea buffet tot aan het bakken van verse wafels en het helpen in ons restaurant De Eetbare Tuin. Je werkt echt in een sfeervolle en bijzondere (kerst)omgeving!

Wij zoeken horecamedewerkers voor o.a. Rudolph’s Bakery, Santa’s Home, De Eetbare Tuin en andere horecaconcepten binnen ons bedrijf.