DOE JIJ MEE MET DE KLEURWEDSTRIJD?
Kleur je allermooiste creatie en maak kans op superleuke prijzen!

Woensdag 8 mei ontvangen de 4 winnaars persoonlijk bericht en kunnen zij hun gewonnen prijs ophalen tijdens onze Lentefeesten op 9 – 10 – 11 – 12 mei.
De Pieter Konijn kleurplaat is vanaf 31 maart verkrijgbaar in de winkel. Veel kleurplezier!

Spelvoorwaarden kleurwedstrijd Pieter Konijn – Intratuin Halsteren

1. Deze wedstrijd is voor iedereen die als kind mag worden beschouwd.

2. De kleurplaat kun je vinden bij de servicebalie van Intratuin Halsteren. Deelnemen aan deze wedstrijd is gratis.

3. Elk kind mag één keer een kleurplaat insturen.

4. De wedstrijd loopt vanaf 31-3-2024 tot 7-05-2024. De kleurplaat kan tot dinsdag 7 mei worden ingeleverd bij de servicebalie van Intratuin Halsteren.

5. De winnaars worden gekozen uit alle inzendingen en bekendgemaakt woensdag 8 mei. De prijswinnaars krijgen een persoonlijk bericht. En kunnen hun gewonnen prijs tijdens de Lentefeesten op 9 – 10 – 11 – 12 mei 2024 ophalen bij Intratuin Halsteren.

6. De winnaars worden gekozen door Intratuin Halsteren.

7. Voor de ouders/verzorgers: door deelname ga je akkoord met de actievoorwaarden en de privacy voorwaarden.

8. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld en niet overdraagbaar. Mochten onvoorziene omstandigheden ervoor zorgen dat een prijs niet geleverd kan worden, dan behoudt Intratuin Halsteren zich het recht voor om de prijs te vervangen voor een vergelijkbare prijs. Wij nemen in dat geval contact op met de prijswinnaar(s).

9. Over de uitslag van de kleurwedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.

10. Door deel te nemen geef je Intratuin Halsteren toestemming de ingestuurde kleurplaten te gebruiken voor publicatie. Dit geldt ook voor eventuele andere foto’s die samenhangen met de deelname aan deze actie. Hiervoor ontvangt de deelnemer geen restitutie of vergoeding.

11. Heb je bezwaar tegen de voorwaarden dan kan dit voorafgaand aan deelname schriftelijk worden bekendgemaakt aan Intratuin Halsteren info@halsteren.intratuin.nl

12. Persoonsgegevens met betrekking tot de kleurwedstrijd worden niet verstrekt aan derden en alleen gebruikt in het kader van de kleurwedstrijd Pieter Konijn – Intratuin Halsteren.

13. De actie wordt, in het kader van de Lentefeesten 2024 georganiseerd door Intratuin Halsteren in samenwerking met Martens Kunststoffen & Peter Rabbit Outdoor.

14. De genoemde partijen zijn onder geen beding aansprakelijk voor enige schade van welke aard dan ook die voortvloeien uit deelname aan deze kleurwedstrijd.