Bezorgen en afhalen

BEZORGEN VAN JE AANKOOP
Gefeliciteerd met je aankoop! Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Wij kunnen je aankoop ook thuis bezorgen.

AANKOPEN LATEN THUISBEZORGEN
Wanneer je binnen een straal van 25km van Intratuin Halsteren woont worden al je grotere aankopen van boven de €750 gratis bij je thuisbezorgd. Kleine aankopen worden door ons óf door PostNL bezorgd. Informatie en tarieven vind je hieronder terug.

• Voor het verzenden van kleine pakketten worden PostNL tarieven gehanteerd. Pakketten tot 176x78x58cm en tot 30 kg zijn vanaf €7,25.
• Volumineuze en aankopen onder de €750 kost €35 binnen Nederland en een deel van Vlaanderen (in een straal van 25 km van Intratuin Halsteren).
• Voor zand of grind wordt geen meerprijs berekend.
• Voor aankopen met buitengewone afmetingen of gewichten kan een meerprijs worden berekend. Deze wordt dan op voorhand aan je kenbaar gemaakt.
• Voor alle adressen verder dan 25 km (volgens ANWB routeplanner) wordt een toeslag berekend van €1 per km enkele reis. Dit wordt berekend vanaf het hierboven genoemde basisbedrag.
• Aankopen worden standaard tot aan de deur bezorgd.

BETALING
Je kunt je aankopen en gewenste bezorgservice betalen aan de kassa in onze winkel of aan de chauffeur bij aflevering. Bij de chauffeur kan je alleen met PIN betalen, dus zorg dat je eventuele betaallimiet is aangepast. Wanneer bij aflevering de betaling niet mogelijk is, dan zijn wij genoodzaakt om de bestelling retour te nemen. Cash of met Intratuin- of andere cadeaukaarten betalen is alleen in de winkel mogelijk. Je krijgt een dag van tevoren een e-mail om je daar aan te herinneren.

EXTRA SLIMME SERVICE OPTIES
Als je niet zit te wachten op rommel, montagewerkzaamheden of vieze handen, dan hebben we de extra handige montage- of oppotservice. Hier kan je i.c.m. de bezorgservice optioneel gebruik van maken. Standaard berekenen we voor plaatsen en montage van bijvoorbeeld je (tuin)meubelen €50 montagekosten. We nemen voor dat bedrag ook het verpakkingsmateriaal mee terug.

Als het niet van te voren is afgesproken is de chauffeur niet in de gelegenheid je aankopen direct te monteren.

Wanneer je één of meer potten en planten hebt gekocht, dan kunnen we die ook (ter plaatse) voor je inplanten. Daarvoor hebben we 3 categorieën:

• Klein ( <40 liter) €10 per pot of bak
• Middel (40 tot 120 liter) €20 per pot of bak
• Groot (>120 liter) €30 per pot of bak

Alle benodigde materialen zoals potgrond en Hydrokorrels schaf je zelf aan. Zonder deze oppotservice leveren we alles apart bij je thuis, zodat je zelf aan de slag kunt.

HOE MAAK JE EEN BEZORGAFSPRAAK?
Geef bij het plaatsen van je bestelling aan dat je de spullen graag thuisbezorgd wil krijgen. Je wordt dan door onze klantenservice binnen 2 werkdagen na je aankoop gebeld (bij voorkeur op je mobiele nummer) om een afspraak in te plannen. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met je persoonlijke voorkeur wat betreft het aflevermoment.

Je kunt tot 24 uur van te voren kosteloos je bezorgafspraak verzetten. Als wij niet aan je voorkeur kunnen voldoen, dan laten we je dat ook 24 uur voor de verwachte bezorgtijd weten. Na het inplannen van een nieuwe afspraak krijg je een dag voor levering nog een e-mail als reminder.