Become a master at the grill!

BBQ

Op onze vernieuwde en nog grotere barbecue afdeling vind je alles op het gebied van barbecueën. Wij hebben een groot assortiment met merken zoals Weber, Pitboss, Traeger, Kamado Joe, Boretti, The Bastard en Napoleon. Je vindt bij ons alles wat bij het barbecueën komt kijken, zoals kookboeken, snijplanken en een groot assortiment van rubs & sauzen die je nodig hebt voor een heerlijke barbecue. Vergeet ook niet een beschermhoes, dan kun je jaren genieten van je nieuwe barbecue!

Onze barbecue afdeling is een echte beleving met regelmatig live demo’s en workshops.

Ook adviseren onze medewerkers je graag passend binnen jouw barbecue wensen. Kom langs en laat je adviseren.

BBQ toppers

Urban Chef Kamado Large Deluxe
Ontdek een barbecue-ervaring als geen ander!
Severin Sevo GTS
Het ultiem gemak met zijn volledige app-besturing
Pittboss Pro 1600
Iedereen kan een instant grillmaster worden

BARBECUE WORKSHOPS: THE SCHOOL OF BBQ

Speciaal voor de BBQ liefhebber hebben wij ‘The School of BBQ’. BBQ master Jeremy Vermolen leer je diverse bereidingswijzen, technieken en smaakmakers voor ieder BBQ gerecht tijdens een van zijn demo’s. Je wordt zelf meester in het aansteken van de BBQ, roken, grillen, poffen en de low & slow techniek.

Op dit moment zijn er geen workshops ingepland. Maar er zijn wel regelmatig demo’s! De gerechten bereiden we op onze brute BBQ’s en Smokers. De demo’s worden gegeven in onze zeecontainer op onze gigantische BBQ-afdeling (ruim 750m2).

Inspiratie!

Naast alle producten hebben we ook heerlijke ingrediënten voor de BBQ

Alle blogs over BBQ

Welk type bbq past bij jou?
Als de zon begint te schijnen en de dagen langer worden, begint het bij velen te kriebelen om de barbecue aan te steken. Maar...