Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wij hebben hieronder de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen, dan kun je contact met ons opnemen.

Winkel informatie

Intratuin Halsteren is goed bereikbaar met het OV. De bus stopt bij ons voor de deur, bushalte: Nieuwe Molenweg. Ons advies is om altijd even de app of de website van 9292 te bekijken voor de actuele reisinformatie.

Wij hebben een aantal rolstoelen beschikbaar voor mensen die invalide of slecht ter been zijn. Deze kun je niet van te voren reserveren. De rolstoelen staan buiten bij de winkelwagentjes. Je hebt een muntje nodig om er een te lenen.

Honden zijn toegestaan in onze winkel, mits ze zijn aangelijnd. Je moet er wel zelf voor zorgen dat andere gasten geen overlast hebben van jouw hond(en). Honden zijn niet toegestaan bij het buffet in ons restaurant. Voor Santa’s High Tea gelden andere voorwaarden.

Wij bieden de service om je eigen artikel (bloempot, vaas, lantaarn, etc.) op te maken. Bij onze opmaakbalies die verspreid zijn over de afdelingen kun je terecht met jouw eigen artikel. Onze collega’s kijken dan samen met jou wat de mogelijkheden zijn qua opmaak en maken het artikel voor je op. Loop voordat je gaat winkelen wel even langs onze servicebalie. Dan krijg je van ons een briefje mee waarop staat dat jouw meegebrachte artikel van jou is, zodat we misverstanden kunnen voorkomen.

Klantenservice

Je kunt je aangekochte artikelen binnen 14 dagen ruilen of retourneren (tenzij anders aangegeven) mits deze onbeschadigd zijn en / of in de originele verpakking zitten op vertoon van een geldig aankoopbewijs. M.u.v. levende materialen (planten, levende dieren enz.)

Planten mogen geruild worden binnen 7 dagen.

Dieren mogen niet geruild of geretourneerd worden. Je ontvangt bij ons een vervangend artikel, tegoedbon of je geld terug binnen de ruiltermijn. M.u.v. defecte artikelen waar wij geen vervangend artikel voor kunnen leveren hiervoor ontvang je een tegoedbon.

Uitverkoopartikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Wij doen ons best om binnen 24 uur een reactie terug te geven. Wij vragen wel om begrip wanneer er in de drukke periode een reactie wat langer op zich laat wachten.

Nee, helaas is het niet mogelijk je aankopen te voldoen met de Belgische ECO Cheques, deze zijn alleen te gebruiken in België.

Cadeaukaarten

De Intratuin cadeaukaart is verkrijgbaar bij onze kassa, klantenservice en diverse supermarkten. Je kunt deze besteden op het hele assortiment (uitgezonderd op de parking sale). Het saldo van de kaart is minimaal 5 euro en maximaal 150,- euro, en elk willekeurig bedrag daartussen

Je kunt bij Intratuin Halsteren met de Intratuin cadeaukaart, VVV cadeaukaart of de Nationale Tuinbon betalen.

Nee, het bedrag op de cadeaukaart hoeft niet in één keer besteed te worden. Het bedrag dat besteed wordt, wordt bij betaling afgeschreven. Het restantbedrag blijft staan en kan op een later moment besteed worden. Onze caissière brengt je na de betaling op de hoogte van het restantbedrag op de cadeaukaart.

Je cadeaukaart is onbeperkt geldig.

Reserveren

Je kunt hiervoor het beste onze activiteitenkalender in de gaten houden.

Ja, je ontvangt binnen een paar minuten een bevestiging van de reservering via de mail.

Bestellen / bezorgen

Ja, het is mogelijk om je bestelling telefonisch door te geven, maar ook via mail kun je je bestelling doorgeven (info@halsteren.intratuin.nl). Je moet hem wel zelf ophalen in onze winkel.

Ja, annuleren is mogelijk. Dat kan binnen 24 uur na het plaatsen van een bestelling of wanneer de afgesproken levertijd met een niet acceptabel termijn overschreden wordt.

Na het plaatsen van je bestelling wordt de vermoedelijke levertijd met je besproken, mocht deze nog niet bekend zijn, informeert onze klantenservice je zodra de orderbevestiging is ontvangen van de leverancier. Is je bestelling vertraagd? Dan wordt je hier niet over geïnformeerd, je mag natuurlijk altijd zelf contact opnemen. 

Een bestelling moet bij levering volledig betaald worden via een pinbetaling bij de chauffeur, 3 dagen voor levering via een bankoverschrijving of bij onze klantenservice.

Nee, het is niet mogelijk om je levering in termijnen te betalen.

Het is niet mogelijk om je cadeaukaarten bij de chauffeur in te leveren om te betalen. Deze zijn niet te controleren op waarde door de chauffeur. Als je toch je cadeaukaarten wilt gebruiken als betaalmiddel op je order, dan moet je minimaal 3 dagen voor levering je betaling doen bij de klantenservice in onze winkel.

Een bestelling kan bij thuisbezorging via onze bezorgdienst gemonteerd worden wanneer je hiervoor de Slimme Montage hebt aangekocht of wanneer dit met je is afgesproken in het verkoopgesprek. De kosten voor een Slimme Montage is €100,-.

Er worden geen oude meubels meegenomen door de bezorgers. Dit moet je zelf doen of regelen.

Ja, voor het thuisbezorgen van je bestelling worden bezorgkosten berekend. De verzendkosten van artikelen zijn afhankelijk van het afleveradres en het orderbedrag.

Zodra jouw bestelling bij onze winkel is aangekomen, zul je door de klantenservice hiervan op de hoogte gebracht worden. Wanneer je bestelling thuisbezorgd moet worden, zal de klantenservice een bezorgafspraak met je inplannen.

Nee, op dit moment wordt je hier niet over geïnformeerd. Maar je mag altijd zelf contact opnemen.

Ja, je ontvangt 1 dag voor levering een e-mail met hierin de bezorgtijd indicatie. Ook zal de bezorger je een half uur voor levering laten weten dat hij onderweg is.

Klachten of niet helemaal tevreden?

Laat het ons weten dan zullen wij samen zoeken naar een passende oplossing! Dit kun je doen via het sturen van een e-mail waarin je uitlegt wat het probleem is of je kunt met het product naar onze klantenservice komen.

Intratuin Halsteren geeft 3 maanden groeigarantie op de planten die je bij ons aankoopt, wanneer er zich een probleem voordoet met de plant, kun je met jouw plant en kassabon terugkomen naar onze klantenservice en zullen wij de plant door een deskundige laten beoordelen. Helaas is het niet mogelijk het probleem van de plant te beoordelen via een foto.