Ervaar het heerlijke gevoel van thuiskomen

Wonen

Creëer een oase van comfort en stijl in je eigen huis met onze uitgebreide interieurcollectie. Bij Intratuin Halsteren vind je alles wat je nodig hebt om je huis tot een thuis te maken. Van sfeervolle meubelen en trendy decoraties tot unieke serviesstukken, onze collectie omvat topmerken zoals By Boo, Dutchbone, Coco Maison, en meer. Ontdek onze exclusieve shop-in-shops en sfeerkamers die je inspireren om elke ruimte naar jouw hand te zetten. 

Wist je dat de geuren in je huis zijn belangrijk voor je stemming? Bezoek ons mega geurenplein waar een breed scala aan parfumverspreiders en huisparfums je helpt een heerlijk geurend thuis te creëren. Kies uit geurkaarsen, geurstokjes en meer om elke kamer uitnodigend te maken. 

Bovendien kun je je culinaire horizon verbreden met onze ‘Seizoen op tafel’ afdeling, vol delicatessen en keukenhulpjes om je kookkunsten te verfijnen. Van Italiaanse delicatessen tot biologische theeën en hoogwaardig kookgerei van merken als The Original Greenpan, alles wat je nodig hebt voor een heerlijke maaltijd vind je hier. 

Voor de bloemenliefhebbers biedt onze zijde afdeling prachtige zijde bloemen en op maat gemaakte bloemstukken die niet van echt te onderscheiden zijn. Laat je adviseren door onze vak geschoolde medewerkers en breng een stukje eeuwige lente in huis. 

Bij Intratuin Halsteren gaan we verder dan alleen producten; wij bieden een ervaring. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droominterieur of het samenstellen van een mooi zijde boeket. Kom langs en laat je inspireren!

Activiteiten

(bijna) elk weekend
Barbecue demo’s
Onze barbecue afdeling steekt (bijna) elk weekend de barbecue aan om een demo te...
Vanaf 27 juli
Parking Sale
We gaan ruimte maken voor de najaarscollectie. Ruimte voor nieuw, betekent ook h...
28 september 2024
Kerstshow
De activiteit van dit najaar, onze kerstshow. We openen hem dit jaar groter dan ...
Iedere woensdag
Kinderworkshops (vanaf 1 okt.)
De kinderworkshops zijn dit najaar weer! De workshops zijn gratis en opgeven van...

Inspiratie!

Ontdek de lokale producten op onze 'Seizoen op tafel' afdeling