Vind alles voor in en rondom je tuin!

Buitenplanten

Het hart van de winkel is toch wel onze groen buiten afdeling. Op onze prachtige afdeling vind je de mooiste pot en plant combinaties -volop inspiratie- voor in en rondom je tuin! Van planten, buitendeco, bomen, heesters, potterie tot tuinonderhoud. Op onze groen afdeling vind je momenteel o.a. prachtige voorjaarsplanten, alles voor je moestuin, vaste planten en leuke decoratie om je huis en tuin op te vrolijken.

Door het persoonlijke advies op maat door onze tuintoppers vul je jouw tuin met de juiste planten. Ook kan je gebruik maken van de oppotservice of kunnen we een beplantingsplan voor je samenstellen.

Wij bieden een unieke groen-garantie op buitenplanten. Indien een plant, boom of struik binnen zes maanden na aankoop niet aanslaat, ontvang je een nieuw exemplaar. De garantievoorwaarden vind je in onze winkel. Met een bezoekje aan de groenafdeling gaat jouw groene hart sneller kloppen en je groene vingers jeuken.

Activiteiten

(bijna) elk weekend
Barbecue demo’s
Onze barbecue afdeling steekt (bijna) elk weekend de barbecue aan om een demo te...
Vanaf 27 juli
Parking Sale
We gaan ruimte maken voor de najaarscollectie. Ruimte voor nieuw, betekent ook h...
28 september 2024
Kerstshow
De activiteit van dit najaar, onze kerstshow. We openen hem dit jaar groter dan ...
Iedere woensdag
Kinderworkshops (vanaf 1 okt.)
De kinderworkshops zijn dit najaar weer! De workshops zijn gratis en opgeven van...

De tuinontwerp service

Ben jij toe aan een nieuwe tuin, overkapping of tegels? Vind je het lastig om een juiste en overzichtelijke indeling van je (nieuwe) tuin te maken? Stralen de planten niet zoals je wilt? Dan helpen wij je graag verder op weg met onze tuinontwerp service.

De tuinontwerpers van Intratuin Halsteren adviseren je graag om jouw tuin zo optimaal mogelijk in te richten. Door middel van een schetssessie maken wij van jouw wensen een droomtuin.

Kosten van de ontwerpservice bedraagt: € 94,99 (ex BTW).

Inspiratie!

Unieke groen-garantie op buitenplanten

Alle blogs over buitenplanten

Meer vlinders in je tuin? Dat doe je zo!
Vlinders zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, ze spelen ook een belangrijke rol in het ecosysteem van je tuin. Ze hel...
Vaste planten zijn de bouwstenen voor je tuin
Vaste planten zijn de onbezongen helden van de tuinwereld. Elk jaar opnieuw brengen ze kleur en structuur in je tuin, zonder ...