Ontdek 25.000 m² overdekt winkelplezier!

Over Intratuin Halsteren

Intratuin Halsteren ligt op de Brabantse wal, op de grens met Zeeland en Vlaanderen. Van een klein winkeltje aan huis is de winkel uitgegroeid tot één van de grootste Intratuin winkels van Nederland. Bij Intratuin Halsteren kun je terecht voor maar liefst 25.000 m2 overdekt winkelplezier. Alles is aanwezig om huis en tuin gezellig aan te kleden en te onderhouden. Je vindt in ons assortiment planten, hardwaren, tuinmeubelen, sfeer en kerst en andere seizoens gerelateerde producten. Ons vriendelijke en deskundige personeel staan altijd voor je klaar.

Restaurant

Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons restaurant ‘De Eetbare Tuin’. Op ieder moment van de dag geniet je er van een groot assortiment aan lekkernijen. De gerechten worden vers bereid met ingrediënten van topkwaliteit. Naast het restaurant kan je voor de lekkere trek ook terecht in onze entree of op één van de andere horecapunten in de winkel. Deze lekkernijen zijn ook mee te nemen naar huis.

Kinderen

Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven! Zo kun jij optimaal genieten van een heerlijke maaltijd terwijl de kinderen zich naast je kunnen vermaken in de binnen- of buitenspeeltuin. Tijdens de gratis inloopworkshops op woensdagmiddag gaan de kinderen creatief aan de slag passend binnen een seizoen thema of speciale feestdag. In het najaar is er extra veel te doen voor de kleintjes: een rondje in de carrousel, luisteren naar het kabouterverhaal of een ritje in het treintje. Het is echt een dagje uit voor het hele gezin!

Kerstshoppen

Intratuin Halsteren is al jaren veel meer dan een tuincentrum. Wij bieden onze bezoekers graag een bijzondere, inspirerende en sfeervolle plek. Voornamelijk in het winterseizoen pakken wij graag groots uit om onze bezoekers de ultieme kerstbeleving te bieden. Met als blikvanger onze prachtig gedecoreerde entree. Kerstshoppen is in dit seizoen extra leuk en bijzonder!

Viva la Vida!

Ook in het voorjaar- en zomerseizoen bieden wij onze bezoekers graag een inspirerende omgeving met een sfeervolle entree en tuinmeubelafdeling. Geïnspireerd op het prachtige gezegde ‘Viva la Vida. Een bezoekje aan Intratuin Halsteren is in dit seizoen een traktatie voor alle zintuigen.