De mooiste planten voor je tuin

Tuinplanten

Intratuin Halsteren heeft de mooiste planten voor je tuin klaarstaan. Kijk rond en laat je inspireren! Niet elke tuinplant is geschikt voor iedere tuin. Sommige tuinplanten willen bijvoorbeeld graag een kleigrond, andere tuinplanten doen het het best op zand. Je vindt altijd wel een tuinplant die in jouw tuin kan groeien én precies jouw smaak is. Intratuin Halsteren heeft een enorme variëteit aan tuinplanten in huis. Dankzij geurende planten is het bijvoorbeeld extra genieten in de tuin. Er zijn ontzettend veel (vaste) planten met heerlijk geurige bloemen.

Mediterrane planten

In de tuin of op je balkon genieten van een echt vakantiegevoel! Je haalt de Mediterranée namelijk gewoon hier naartoe met mediterrane planten van Intratuin Halsteren.

Deze prachtige planten komen helemaal uit Italië en brengen jouw tuin of balkon in een perfecte Mediterrane sfeer.
Hulp nodig? Vraag een van onze medewerkers om advies!

Vaste planten

Bouwstenen voor je tuin, dat zijn ze. Vaste planten sterven in het najaar boven de grond af, maar komen in de lente groter en krachtiger dan ooit terug. Je hebt keuze tussen bodembedekkers, rotsplanten, siergrassen… Een paar bloeiende planten, wuivend pampagras of een groep varens in een hoek maken van je tuin een groene oase.

Bomen & Heesters

Heesters geven je tuin ‘body’. Ze vragen weinig onderhoud en je hebt ze in allerlei soorten en maten. Sommige heestersoorten zorgen voor meer insecten, vlinders en vogels in de tuin. Daar heeft de vlinderstruik zijn naam aan te danken. Wil je in de winter meer kleur in je tuin? Dan zijn viburnum, skimmia en hebe een goede keus. Kortom, kom gewoon een kijkje nemen bij Intratuin Halsteren!