Miniaturen afdeling Intratuin Halsteren

DE MINIATURENAFDELING IS VANAF 1 OKT. 2023 WEER OPEN!

Welkom bij de miniaturen afdeling van Intratuin Halsteren. Verdwaal in de mysterieuze wereld van onze miniaturen. Laat je betoveren door het mystieke boslandschap en laat je inspireren door de prachtige kerstdorpen. Een miniaturen kerstdorp of kerstlandschap is leuk om te bouwen, maar ook zeker om naar te kijken.

Honderden huisjes, rijdende treinen, besneeuwde kerstbomen en heel veel figuren vormen een prachtig decor. Bewonder de groots opgezette show. Wij zijn dit najaar nog groter in de kleine dingen!

Bij Intratuin Halsteren vind je een groot assortiment van Luville, Efteling, Lemax, De Brink en Intratuin. Voor elk kerstdorp, groot of klein, hebben wij de mooiste miniaturen.

LEMAX
Intratuin Halsteren is officieel dealer en heeft een hele grote collectie van Lemax. Lemax Europe is al jaren specialist in kerstdorpen, huisjes en accessoires. Ben je opzoek naar een traditioneel kersthuisje, zoet huisje of ski dorp? Je vindt het terug in onze collectie. De Lemax huisjes zijn ook goed te combineren met ons eigen Intratuin merk.

LUVILLE
De kersthuisjes van Luville zijn een echte eye-catcher in jouw kerstdorp en goed te combineren met andere miniaturen. De nieuwe Luville collectie maken jouw kerstdorp nog mooier en leuker.

EFTELING
Er was eens… het allermooiste sprookjesdorp!

Verwezenlijk je eigen droomwereld met de miniatuurhuisjes- en figuurtjes van de Efteling. Het merk Luville is hofleverancier van de Efteling miniaturen beeldjes. Kinderen zullen zich vergapen bij het zien van deze sprookjesachtige lijn die alle fantasieën tot werkelijkheid brengt.

Merken miniaturen Intratuin Halsteren