Grote collectie tuinmeubelen bij Intratuin Halsteren

De tuinmeubelafdeling is geopend! Kom langs en ontdek de nieuwste trends op het gebied van tuinmeubelen. Wij hebben een groot assortiment van o.a. LIFE, Tierra Outdoor, 4-Seasons, Mondial en ons eigen Intratuin merk. 

Op de ruim opgezette tuinafdeling, van 3000m2, bij Intratuin Halsteren vind je de mooiste tuinsets, loungesets, diningsets, losse stoelen- en tafels terug. Kies voor tuinmeubels in dezelfde stijl en sfeer van je interieur en creëer zo jouw ideale woonomgeving ook buitenshuis. Vergeet ook niet een bijpassende parasol voor in je tuin, zo kan je de hele dag door op en top genieten. Intratuin Halsteren biedt op het gebied van onderhoud een groot assortiment aan. Reinigers en beschermers voor ieder soort materiaal, een must voor de levensduur van je tuinmeubelen. De medewerkers van de tuinmeubelafdeling van Intratuin Halsteren adviseren je graag.

  • Groot assortiment op voorraad
  • Kwaliteitsmerken als LIFE, Tierra Outdoor, 4-Seasons en Mondial
  • Aandacht en advies op maat
  • Slimme service

Life, Tierra Outdoor, 4-Seasons en Mondial

Bij Intratuin Halsteren vind je een grote collectie van o.a. LIFE, Tierra Outdoor, 4-Seasons en Mondial. Prachtige merken van hoogwaardige kwaliteit tegen een goede prijs. Bij Intratuin Halsteren is er een ruim assortiment verkrijgbaar.

Bekijk hier de brochure van LIFE Outdoor

Bekijk hier de brochure van 4 Seasons Outdoor

Bekijk hier de brochure van Tierra Outdoor

tuinmeubelen

Bekijk hier de brochure van Mondial Living

Bekijk hier de brochure van Platinum Sun & Shades parasols

Blader online door de brochures van Tierra Outdoor, Life, 4 Seasons Outdoor en Mondial Living voor meer inspiratie en mogelijkheden. Klik op een brochure om deze te openen.

De slimme service

Intratuin Halsteren biedt de slimme service aan. Service tot aan je huis, tot op de plaats in je tuin. Je betaalt bij aankoop éénmalig €50,00 en het aangekochte product wordt bezorgd tot op de plaats waar jij het graag wil hebben. Het product wordt door een van onze monteurs in elkaar gezet en afgemonteerd. Het afval nemen we gewoon weer mee terug. Vraag onze medewerkers van de afdeling tuinmeubelen voor meer informatie.

DE TUIN ONTWERP SERVICE

Ben jij toe aan een nieuwe tuin, overkapping of tegels? Vind je het lastig om een juiste en overzichtelijke indeling van je (nieuwe) tuin te maken? Stralen de planten niet zoals je wilt? Dan helpen wij je graag verder op weg met onze tuinontwerp service.

De tuinontwerpers van Intratuin Halsteren adviseren je graag om jouw tuin zo optimaal mogelijk in te richten. Door middel van een schetssessie maken wij van jouw wensen een droomtuin. Kosten van de ontwerpservice bedraag: €94,99 (excl.). Je kan hier een reservering plaatsen.