DIERENAFDELING BIJ INTRATUIN HALSTEREN

Onze dierenafdeling is vernieuwd! Een eigentijdse, speelse en extra grote afdeling waar jij alles vindt voor je geliefde huisdier.

WELKOM BIJ DIERENLEVEN – De allerleukste dierenafdeling van Nederland!
Op onze afdeling Dierenleven vind je alles op het gebied van voeding, verzorging, huisvesting/slapen en spelen. Van ons enorme aanbod dierenvoeding tot aan het nieuwste en mooiste speelgoed. Of je nu een hond, kat, vogel, knaagdier of vis hebt als huisdier, wij hebben alles in huis! Natuurlijk is jouw huisdier ook bij ons in de winkel welkom, en mag dus gewoon aangelijnd mee naar binnen.

VOEDING
Wij verkopen kwalitatieve voeding van gerenommeerde merken. Voeding die wordt voorgeschreven door dierenartsen, maar ook voeding op natuurlijke basis. Alles met het oog op de gezondheid van jouw dier in iedere leeftijdsfase, dus van pup tot senior. Wij bieden jou graag voedingsadvies op maat.

En wat je zeker niet mag missen op onze dierenafdeling is onze gigantische snackwereld. Watertanden gegarandeerd!

VERZORGING
Op onze dierenafdeling vind je alles op het gebied van verzorging, zoals borstels, tuigjes en shampoos. Daarnaast kun je ook in onze dierenapotheek terecht voor allerlei middelen tegen bijvoorbeeld luis of vlooien. Onze gecertificeerde collega’s geven je graag een passend advies.

HONDENDOUCHE
Wist je dat wij een hondenwasstraat hebben? Hier kun je je viervoeter op een gemakkelijke en veilige manier wassen met goede shampoo, droogföhnen en voorzien van een vlooien & tekenpreventie.

HUISVESTING / SLAPEN
Wij hebben een groot en divers assortiment aan dierenverblijven. Helemaal gebaseerd op de laatste trends en passend binnen je interieur. Op onze dierenafdeling kun je ook terecht voor slaapadvies op maat, van pup tot senior. Het advies is orthopedisch onderlegd.

SPELEN
Op het gebied van speelgoed voor je huisdier hebben wij een zeer groot assortiment. Als het nu gaat om spelenderwijs iet leren aan je huisdier of juist samen actief bezig zijn.

ALTIJD WAT TE BELEVEN OP DE DIERENAFDELING
Wij organiseren zeer regelmatig demonstraties, activiteiten of acties op de afdeling Dierenleven. Op onze website houden we je er altijd van op de hoogte!

HONDEN

KATTEN

KNAAGDIEREN

VISSEN & AQUARIUM

VOGELS