DIERENAFDELING BIJ INTRATUIN HALSTEREN

Afdeling dierenleven

WELKOM BIJ DIERENLEVEN – De allerleukste dierenafdeling van Nederland!

De dierenafdeling van Intratuin Halsteren is compleet vernieuwd. Een eigentijdse, speelse en extra grote afdeling waar jij alles vindt voor je geliefde (huis)dier. Natuurlijk staat het welzijn van het dier altijd voorop!

Of je nu een hond, kat, vogel, knaagdier of vis hebt; op de afdeling ‘Dierenleven’ vind je alles op het gebied van voeding, verzorging, huisvesting/slapen en spelen. Van een enorm aanbod dierenvoeding tot aan het nieuwste en mooiste speelgoed. Onze gecertificeerde collega’s geven je graag een passend advies.

Dierenartsen IN-HOUSE DIERENPRAKTIJK
Vanaf september 2021 heeft Intratuin Halsteren een in-house Dierenartsenpraktijk, en zijn we trots op de samenwerking met dierenkliniek De Bergse Heide. Hiermee heeft Intratuin Halsteren echt alles in huis voor jouw geliefde dier.

Op de afdeling vind je de dierenartspraktijk waar je terecht kunt voor o.a. vaccinaties, een gezondheidscheck, spreekuur of kleine ingrepen.

Met de zorg van dierartsen Lonneke en Sandy is jouw dier in zeer goede handen. Je wordt helder en toegankelijk geadviseerd over de zorg en behandeling van jouw huisdier. Lees hier meer >>

VOEDING
Wij verkopen kwalitatieve voeding van gerenommeerde merken. Voeding die wordt voorgeschreven door dierenartsen, maar ook voeding op natuurlijke basis. Alles met het oog op de gezondheid van jouw dier in iedere leeftijdsfase, dus van pup tot senior. Wij bieden jou graag voedingsadvies op maat.

En wat je zeker niet mag missen op onze dierenafdeling is onze gigantische snackwereld. Watertanden gegarandeerd!

VERZORGING
Op onze dierenafdeling vind je alles op het gebied van verzorging, zoals borstels, tuigjes en shampoos. Daarnaast kun je ook in onze dierenapotheek terecht voor allerlei middelen tegen bijvoorbeeld luis of vlooien. Onze gecertificeerde collega’s geven je graag een passend advies.

HONDENDOUCHE
Wist je dat wij een hondenwasstraat hebben? Hier kun je je viervoeter op een gemakkelijke en veilige manier wassen met goede shampoo, droogföhnen en voorzien van een vlooien & tekenpreventie.

HUISVESTING / SLAPEN
Wij hebben een groot en divers assortiment aan dierenverblijven. Helemaal gebaseerd op de laatste trends en passend binnen je interieur. Op onze dierenafdeling kun je ook terecht voor slaapadvies op maat, van pup tot senior. Het advies is orthopedisch onderlegd.

SPELEN
Op het gebied van speelgoed voor je huisdier hebben wij een zeer groot assortiment. Als het nu gaat om spelenderwijs iet leren aan je huisdier of juist samen actief bezig zijn.

ALTIJD WAT TE BELEVEN OP DE DIERENAFDELING
Wij organiseren zeer regelmatig demonstraties, activiteiten of acties op de afdeling Dierenleven. Op onze website houden we je er altijd van op de hoogte!

HONDEN

KATTEN

KNAAGDIEREN

VISSEN & AQUARIUM

VOGELS