Barbecue afdeling

Op onze barbecue afdeling vind je alles op het gebied van barbecueën. Wij hebben een groot assortiment met merken zoals Weber, Traeger, Kamado Joe, Boretti, Ofyr, The Bastard en Napoleon. Onze medewerkers adviseren je graag passend binnen jouw barbecue wensen. Kom gerust langs en laat je adviseren.

BARBECUE WORKSHOPS: THE SCHOOL OF BBQ

Speciaal voor de BBQ liefhebber hebben wij dit seizoen weer ‘The School of BBQ’ workshops. Onder het kundige oog van BBQ master Jeremy Vermolen leer je diverse bereidingswijzen, technieken en smaakmakers voor ieder BBQ gerecht. Je wordt zelf meester in het aansteken van de BBQ, roken, grillen, poffen en de low & slow techniek.

In kleine groepen ga je aan de slag met verschillende unieke recepten. De gerechten bereiden we op onze brute BBQ’s en Smokers. De workshops worden gehouden in een sfeervolle ingerichte workshop-ruimte buiten bij onze gigantische BBQ-afdeling (ruim 750m2). Een grote stretchtent zorgt ervoor dat we met alle weersomstandigheden gewoon heerlijk en droog kunnen barbecueën.

De workshops worden gehouden in een sfeervolle ingerichte workshop-ruimte buiten bij onze gigantische BBQ-afdeling (ruim 750m2). Hier vind je alle informatie over de BBQ workshops.

Houtskool barbecues

Het is de meest traditionele vorm van barbecueën; de houtskool barbecue. Perfect voor bij een heerlijke zomerdag. Een houtskool barbecue geeft het echte, ouderwetse barbecuegevoel. Neem er de tijd voor, zodat het vlees, vis of groentes de originele rooksmaak krijgen.

Keramische barbecues

Voor de echte buitenkok is de keramische barbecue zeer geschikt, helemaal in de trend van nu. Door zijn vorm wordt hij ook wel een ei-barbecue genoemd. Een keramische barbecue houdt de warmte goed vast, daardoor blijft het vlees of vis extra mals en sappig. De smaak wordt op deze manier optimaal bewaard.

Gasbarbecues en buitenkeukens

Een gasbarbecue is in 10 á 15 minuten klaar voor gebruik en de temperatuur is eenvoudig te regelen. Zo kan iedereen barbecueën! Ze zijn er in vele soorten en maten, van tafelmodellen tot inbouw barbecues en complete buitenkeukens.

Elektrische barbecues

Met de elektrische barbecue is het extra makkelijk, hij wordt snel heet en ontwikkelt amper rook. Perfect voor op het balkon, dakterras of in de tuin. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. Een veilige en eenvoudige manier van barbecueën!

Gereedschap en accessoires

Goed gereedschap is het halve werk! Met de juiste accessoires en gereedschap maak je je barbecue helemaal compleet. Op onze barbecue afdeling vind je alle accessoires die je nodig hebt voor een heerlijke barbecue. Vergeet ook niet een beschermhoes, dan kan je jaren genieten van je nieuwe barbecue!