Barbecues

Het is weer barbecue weer, wat ons betreft de gezelligste tijd van het jaar! Maar wat zijn nu de voordelen van een gasbarbecue? Of kan je misschien toch beter voor een elektrische barbecue gaan? Wat dacht je van een complete buitenkeuken? Een compact tafelmodel is ook handig om mee te nemen. De keuze is gigantisch en dat maakt het niet altijd even makkelijk. De medewerkers van Intratuin Halsteren zijn helemaal op de hoogte van de voor- en nadelen per barbecue. Ze adviseren je graag passend binnen jouw barbecue wensen. Kom gerust langst en laat je adviseren. Let the summer begin!

Houtskool barbecues

Het is de meest traditionele vorm van barbecueën; de houtskool barbecue. Perfect voor bij een heerlijke zomerdag. Een houtskool barbecue geeft het echte, ouderwetse  barbecuegevoel. Neem er de tijd voor, je vlees, vis en groenten krijgen dan de originele rooksmaak.

Bij Intratuin Halsteren kun je gelijk alles wat je verder nodig hebt bestellen. Vergeet ook niet een beschermhoes voor je barbecue, dan kan je jaren genieten van je nieuwe barbecue!

Keramische barbecues

Voor de echte buitenkok is de keramische barbecue zeer geschikt, helemaal in de trend van nu! Door zijn vorm wordt hij ook wel een ei barbecue genoemd. Een keramische barbecue houdt de warmte goed vast, daardoor blijft het vlees of vis extra mals en sappig en de smaak blijft optimaal bewaard. Zoek jij een egg BBQ? Bij Intratuin Halsteren vind je diverse keramische barbecues, o.a. van The Bastard.

Gasbarbecues en buitenkeukens

Een gasbarbecue is in 10 á 15 minuten klaar voor gebruik en de temperatuur is gemakkelijk te regelen. Zo kan iedereen barbecueën! Gas barbecues zijn er in vele soorten en maten, van tafelmodellen tot inbouw BBQ’s en complete buitenkeukens. Kom langs voor een uitgebreid advies en bekijk onze showroom.

Elektrische barbecues

Met de elektrische barbecue is het extra makkelijk, hij wordt snel heet en ontwikkelt amper rook. Perfect voor op het balkon, dakterras of in de tuin. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. Een veilige en eenvoudige manier van barbecueën!

Gereedschap & Accessoires

Stel je voor; meer dan 550m2 gevuld met BBQ! Een wereld waar je van de ene BBQ verbazing in de andere BBQ verbazing valt. Je kunt straks zelf aan de slag door deel te nemen aan fantastische BBQ workshops en daarbij ervaren welke BBQ op jouw lijf geschreven is. Dit alles onder het kundige BBQ-oog van Meester BBQ-er: Jeremy Vermolen. Hou onze website in de gaten voor de workshop mogelijkheden en zorg dat jij straks ook een echte BBQ master gaat worden!

BBQ Workshops by Jeremy Vermolen

Speciaal voor jou als BBQ liefhebber organiseren wij “The school of BBQ” workshops. Onder het kundige BBQ-oog van BBQ master Jeremy Vermolen leer en ervaar je tijdens deze workshop diverse bereidingswijzen, technieken en smaakmakers voor ieder BBQ-gerecht. Je wordt zelf meester in het aansteken van de BBQ, roken, grillen, poffen en de low & slow techniek. Ook leer je op een juiste manier de BBQ te doven.

Klik hier >>