Barbecue afdeling

Op onze barbecue afdeling, van 750m2, vind je alles op het gebied van barbecueën. Wij hebben een groot assortiment met merken zoals Weber, Traeger, Kamado Joe, Boretti, Ofyr, The Bastard en Napoleon. Onze medewerkers adviseren je graag passend binnen jouw barbecue wensen. Kom gerust langs en laat je adviseren. Let the summer begin!

Houtskool barbecues

Het is de meest traditionele vorm van barbecueën; de houtskool barbecue. Perfect voor bij een heerlijke zomerdag. Een houtskool barbecue geeft het echte, ouderwetse barbecuegevoel. Neem er de tijd voor, zodat het vlees, vis of groentes de originele rooksmaak krijgen.

Keramische barbecues

Voor de echte buitenkok is de keramische barbecue zeer geschikt, helemaal in de trend van nu. Door zijn vorm wordt hij ook wel een ei-barbecue genoemd. Een keramische barbecue houdt de warmte goed vast, daardoor blijft het vlees of vis extra mals en sappig. De smaak wordt op deze manier optimaal bewaard.

Gasbarbecues en buitenkeukens

Een gasbarbecue is in 10 á 15 minuten klaar voor gebruik en de temperatuur is eenvoudig te regelen. Zo kan iedereen barbecueën! Ze zijn er in vele soorten en maten, van tafelmodellen tot inbouw barbecues en complete buitenkeukens.

Elektrische barbecues

Met de elektrische barbecue is het extra makkelijk, hij wordt snel heet en ontwikkelt amper rook. Perfect voor op het balkon, dakterras of in de tuin. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. Een veilige en eenvoudige manier van barbecueën!

Gereedschap en accessoires

Goed gereedschap is het halve werk! Met de juiste accessoires en gereedschap maak je je barbecue helemaal compleet. Op onze barbecue afdeling vind je alle accessoires die je nodig hebt voor een heerlijke barbecue. Vergeet ook niet een beschermhoes, dan kan je jaren genieten van je nieuwe barbecue!

Workshop: The school of barbecue

Speciaal voor jou als BBQ liefhebber hebben wij ‘The School Of BBQ’ workshops. Onder het kundige oog van BBQ master Jeremy Vermolen leer en ervaar je tijdens de workshop diverse bereidingswijzen, technieken en smaakmakers voor ieder BBQ gerecht. Je wordt zelf meester in het aansteken van BBQ, roken, grillen, poffen en de low & slow techniek.

Heb jij de basistechnieken van het barbecueën al onder knie en ben je toe aan een volgende stap bij het bereiden van gerechten? Dan is de Masterclass echt iets voor jou. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met ingrediënten van hoge kwaliteit en bereiden we restaurant-waardige gerechten.

Meld je hier aan en zorg dat jij straks ook echte BBQ master bent!