Bezoek Intratuin Halsteren vanuit België

Intratuin Halsteren ligt net over de Belgische grens in het Nederlandse Halsteren. Met maar liefst 25.000m2 overdekt winkelplezier is Intratuin Halsteren de grootste van Nederland. Alles is aanwezig om huis en tuin gezellig aan te kleden en te onderhouden. U vindt een mega assortiment planten, tuinmeubelen, tuinartikelen, woondecoratie, meubelen en barbecues.

In het restaurant kunt u op ieder moment van de dag genieten van een groot assortiment aan lekkernijen! Naast het restaurant kunt u voor de lekkere trek ook terecht bij Rudolph’s Bakery op het voorterrein. Om ter plekke van te genieten, of om mee naar huis te nemen!

Intratuin Halsteren is al jaren veel meer dan een tuincentrum. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven in de binnen- of buitenspeeltuin. Daarnaast zijn er regelmatig activiteiten voor onze kleine gasten. Het is echt een dagje uit voor het hele gezin! Wij bieden u graag een bijzondere, inspirerende en sfeervolle plek in Halsteren.

  • Net over de Belgische grens, nabij Antwerpen
  • Ruim 25000 m2 overdekt winkelplezier
  • Ruim 3000 m2 tuinmeubelen met kwaliteitsmerken als LIFE, Tierra Outdoor, 4-Seasons en Mondial
  • Mega collectie barbecues van topmerken als Weber, Traeger, Kamado Joe, Boretti, Ofyr, The Bastard, Napoleon en Braaimaster
  • Aandacht en advies op maat
Bekijk hier onze openingstijden

PLAN JE ROUTE NAAR INTRATUIN HALSTEREN NL