Plan je route

Intratuin Halsteren ligt op de Brabantse Wal, op de grens van Zeeland en Vlaanderen. Uitgegroeid tot één van de grootste Intratuin van Nederland. Plan je route naar Halsteren;

 

Bekijk onze winkel

Intratuin Halsteren heeft alles om huis en tuin gezellig aan te kleden en te onderhouden. Je vindt in het assortiment o.a. planten, barbecues, tuinmeubelen, sfeer en kerst gerelateerde producten.

 

 

Bekijk onze openingstijden

Intratuin Halsteren is 7 dagen per week geopend. Iedere donderdag- en vrijdagavond is er koopavond. Bekijk hieronder onze huidige openingstijden;

 

Welkom bij de grootste Intratuin!

Intratuin Halsteren ligt op de Brabantse wal, op de grens met Zeeland en Vlaanderen. Van een klein winkeltje aan huis is de winkel uitgegroeid tot één van de grootste Intratuin van Nederland. Bij Intratuin Halsteren kun je terecht voor maar liefst 25.000 m2 overdekt winkelplezier. Alles is aanwezig om huis en tuin gezellig aan te kleden en te onderhouden. Je vindt in ons assortiment o.a. planten, barbecues, tuinmeubelen, woonartikelen en – in het seizoen – kerst gerelateerde producten. Ons vriendelijke en deskundige personeel staan altijd voor je klaar!

Smakelijk genieten!

Voor, na of tijdens het shoppen is het heerlijk om even uit te rusten in het restaurant ‘De Eetbare Tuin’. Op ieder moment van de dag geniet je er van een groot assortiment aan lekkernijen. De gerechten worden vers bereid met ingrediënten van topkwaliteit. Naast het restaurant kan je voor de lekkere trek ook terecht in onze entree bij ‘Zoet & Zo’, of voor een overheerlijke hamburger bij ‘Piepers & Burgers’.

Op het voorterrein vind je Rudolph’s Bakery. In 2019 heeft Meesterkok, Meesterpatissier en tv-persoonlijkheid Rudolph van Veen zijn eerste ‘Bakery’ bij Intratuin Halsteren geopend. Het assortiment bestaat uit o.a. vers gebakken koeken, cupcakes, taarten, Brabantse worstenbroodjes en seizoen specialiteiten. De producten in de Bakery zijn gemaakt van pure en bewuste grondstoffen. Maar bovenal met heel veel liefde gemaakt, en dát proef je!

Voor onze jonge gasten

Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven! Zo kun jij optimaal genieten van een heerlijke maaltijd terwijl de kinderen zich naast je kunnen vermaken in de binnen- of buitenspeeltuin. Tijdens de gratis inloopworkshops op woensdagmiddag gaan de kinderen creatief aan de slag passend binnen een seizoen thema of speciale feestdag. Het is echt een dagje uit voor het hele gezin!

Tuinmeubelen

Op de ruim opgezette tuinafdeling, van ruim 3000m2, bij Intratuin Halsteenvind je de mooiste tuinsets, loungesets, diningsets, losse stoelen- en tafels terug. Kies voor tuinmeubelen in dezelfde sfeer van je interieur en creëer zo jouw ideale woonomgeving ook buitenhuis!

The School of BBQ

Speciaal voor de BBQ liefhebber hebben wij dit seizoen weer ‘The School of BBQ’. Onder het kundige oog van BBQ master Jeremy Vermolen leer je diverse bereidingswijzen, technieken en smaakmakers voor ieder BBQ gerecht. Je wordt zelf de meester van de BBQ!

Rudolph's Bakery

De eerste en enige Rudolph’s Bakery van Nederland vind je bij ons op het voorterrein. Je kunt er de lekkernijen uit het succesvolle televisieprogramma van 24-kitchen nu zelf proeven. 

Ter plaatse of om mee naar huis te nemen!

Vind jouw inspiratie