Plan je route

Intratuin Halsteren ligt op de Brabantse Wal, op de grens van Zeeland en Vlaanderen. Uitgegroeid tot één van de grootste Intratuin van Nederland. Plan je route naar Halsteren;

 

Bekijk onze winkel

Intratuin Halsteren heeft alles om huis en tuin gezellig aan te kleden en te onderhouden. Je vindt in het assortiment o.a. planten, barbecues, tuinmeubelen, sfeer en kerst gerelateerde producten.

 

 

Bekijk onze openingstijden

Intratuin Halsteren is 7 dagen per week geopend. Iedere donderdag- en vrijdagavond is er koopavond. Bekijk hieronder onze huidige openingstijden;

 

Welkom bij Intratuin Halsteren

De grootste Intratuin van NL ligt op de Brabantse wal, op de grens met Zeeland en Vlaanderen.  Bij Intratuin Halsteren kun je terecht voor maar liefst 25.000 m2 overdekt winkelplezier. Alles is aanwezig om huis en tuin gezellig aan te kleden en te onderhouden. Je vindt in ons assortiment o.a. planten, barbecues, tuinmeubelen, sfeer en kerst gerelateerde producten. Ons vriendelijke en deskundige personeel staan altijd voor je klaar.

RESTAURANT
Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons restaurant ‘De Eetbare Tuin’. Op ieder moment van de dag geniet je er van een groot assortiment aan lekkernijen. De gerechten worden vers bereid met ingrediënten van topkwaliteit. Naast het restaurant kan je voor de lekkere trek ook terecht in onze entree of op één van de andere horecapunten in de winkel. Deze lekkernijen zijn ook mee te nemen naar huis.

KINDEREN
Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven! Zo kun jij optimaal genieten van een heerlijke maaltijd terwijl de kinderen zich naast je kunnen vermaken in de binnen- of buitenspeeltuin. Tijdens de gratis inloopworkshops op woensdagmiddag gaan de kinderen creatief aan de slag passend binnen een seizoen thema of speciale feestdag. In het najaar is er extra veel te doen voor de kleintjes: een rondje in de carrousel, luisteren naar het kabouterverhaal of een ritje in het treintje. Het is echt een dagje uit voor het hele gezin!

DE GROOTSTE KERSTSHOW VAN NL
Intratuin Halsteren is al jaren veel meer dan een tuincentrum. Wij bieden onze bezoekers graag een bijzondere, inspirerende en sfeervolle plek. Voornamelijk in het winterseizoen pakken wij graag groots uit om onze bezoekers de ultieme kerstbeleving te bieden. Met als blikvanger onze prachtig gedecoreerde entree. Kerstshoppen is in dit seizoen extra leuk en bijzonder!

LA DOLCE VITA
Ook in het voorjaar- en zomerseizoen bieden wij onze bezoekers graag een inspirerende omgeving met een sfeervolle entree en tuinmeubelafdeling. Geïnspireerd op het prachtige gezegde ‘La Dolce Vita’. Een bezoekje aan Intratuin Halsteren is in dit seizoen een traktatie voor alle zintuigen.