Welkom bij Intratuin Halsteren

We vieren het dit voorjaar grootser dan ooit!

Intratuin Halsteren ligt op 10 minuten rijden van Designer outlet Roosendaal. Met maar liefst 25.000m2 overdekt winkelplezier is Intratuin Halsteren één van de grootste van Nederland. Alles is aanwezig om je huis en tuin dit voorjaar gezellig aan te kleden en te onderhouden. Je vindt een mega assortiment plantentuinmeubelen, tuinartikelen, woondecoratiemeubelen en barbecues in onze winkel.

In het restaurant kun je op ieder moment van de dag genieten van een groot assortiment aan lekkernijen! 

Intratuin Halsteren is al jaren veel meer dan een tuincentrum. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven in de binnen- of buitenspeeltuin. Daarnaast zijn er regelmatig activiteiten voor onze kleine gasten. Het is echt een dagje uit voor het hele gezin! Wij bieden je graag een bijzondere, inspirerende en sfeervolle plek in Halsteren.

Het unieke winkelconcept: The Wonderful Store vind je terug bij Intratuin Halsteren. Je kijkt je ogen uit bij een groot merchandise van onder andere Disney, Harry Potter en Marvel. Producten die ieder moment magisch maken! Neem ook een kijkje op de webshop: www.thewonderfulstore.nl

Heb je een actieflyer ontvangen? Bekijk dan hier de actievoorwaarden terug.

Plan je bezoek