IN-HOUSE DIERENARTSENPRAKTIJK

Vanaf september 2021 heeft Intratuin Halsteren een in-house Dierenartsenpraktijk, en zijn we trots op de samenwerking met dierenkliniek De Bergse Heide. Hiermee heeft Intratuin Halsteren echt alles in huis voor jouw geliefde dier.

Op de afdeling vind je de dierenartspraktijk waar je terecht kunt voor o.a. vaccinaties, een gezondheidscheck, spreekuur of kleine ingrepen.  Met de zorg van dierenarts Sandy is jouw dier in zeer goede handen. Je wordt helder en toegankelijk geadviseerd over de zorg en behandeling van jouw huisdier.

De dierenartspraktijk is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur. Voor spoedgevallen zijn ze 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar via 0164-745009

EVEN VOORSTELLEN!

Hallo allemaal, welkom bij dierenkliniek Bergse Heide, locatie Intratuin Halsteren.

Een dierenartsenpraktijk midden in een prachtig tuincentrum. Op deze locatie kunt u voortaan terecht met al uw diergerichte vragen. Nu wisten ze al veel hier op de dierenafdeling, maar wij gaan die kennis nog verder uitbreiden door een intensieve samenwerking.

Aan onze servicebalie vindt u Jessica Maas en Eveline Raats.

Zij kunnen u, met hun jarenlange ervaring in het diergeneeskundige vak, goed adviseren.

Is het probleem te verhelpen met een product uit het schap? Of heeft uw huisdier misschien toch even een dierenarts nodig? Ook dat kunnen wij voor u regelen.

Onze dierenarts Sandy van Eekeren zal vaak te vinden zijn in de spreekkamer of in de operatiekamer. Consulten zijn in principe op afspraak, maar als de planning het toelaat kunt u er ook even op wachten terwijl u uw rondje door de winkel afmaakt.

Met onze dieetvoedingslijn breiden wij het assortiment van Intratuin verder uit. Met de juiste voeding kunnen veel problemen voorkomen en in andere gevallen zelfs opgelost worden.

Ook de apotheek beheren wij ter plaatse, zodat u de benodigde medicijnen vaak gelijk mee kunt nemen.

Gezondheidscontrole, nageltjes knippen, anaalkliertjes, gebitsbehandelingen, vaccinaties, consulten, urine- of bloedonderzoek, chippen, voedingsadvies, noem het maar op, u kunt bij ons terecht.

Heeft u nog vragen? Schroom niet en kom gerust langs voor een praatje of advies!

Meer over afdeling Dierenleven