Werken in één van de horecaconcepten bij Intratuin Halsteren

Intratuin Halsteren is al jaren veel meer dan een tuincentrum. In het najaar toveren wij onze winkel weer om tot de grootste kerstbeleving van Nederland. De verschillende horecaconcepten in de winkel dragen heel veel bij aan de totaalbeleving voor onze gasten. Als horecamedewerker zijn de werkzaamheden zeer divers. Van het helpen bij de voorbereidingen van het Kerst High Tea buffet tot aan het bakken van verse wafels en het helpen in ons restaurant De Eetbare Tuin. Je werkt echt in een sfeervolle en bijzondere (kerst)omgeving!

Wij zoeken horecamedewerkers voor o.a.

Een concept van Meesterkok, Meesterpatissier en tv-persoonlijkheid Rudolph van Veen. De eerste en enige Rudolph’s Bakery van Nederland is te vinden op het voorterrein van Intratuin Halsteren. Je kunt er de lekkernijen uit het succesvolle gelijknamige televisieprogramma proeven.

De ultieme kerstbeleving! Jaarlijks mogen wij heel veel gasten ontvangen die aanschuiven bij het feestelijke High Tea buffet. In het najaar van 2019 is Santa’s High Tea bekroond met een horeca award.

Ontbijt, lunch of diner. Alles wordt vers bereid met ingrediënten van topkwaliteit. De gerechten worden aangepast aan het seizoen. In het restaurant serveren we een groot assortiment.

  • Piepers & Burgers

In de sfeervolle entreehal vind je Piepers & Burgers. Friet, gemaakt van verse aardappelen met diverse toppings en ambachtelijke burgers.

  • Zoet & Zo

In de sfeervolle entreehal vind je Zoet & Zo. De naam zegt het al, je vindt er heerlijke zoetigheden. IJsjes, versgebakken Churros, wafels en andere zoete lekkernijen.

  • Diverse horecapunten door de winkel heen

Binnen het team gaan we respectvol om met elkaar. We ondersteunen elkaar en dragen allen ons steentje bij aan het succes van de winkel. Zodra jij bij Intratuin Halsteren aan de slag gaat, kun je verwachten dat je in een enthousiast team komt met een prettige werksfeer en waarbij je – mede door je collega’s – snel wegwijs gemaakt wordt in je nieuwe functie.

 Bekijk hier onze openstaande vacatures.