Santa's High Tea

VANAF 1 OKT. 2023 - SANTA'S HIGH TEA

Op dit moment is Santa’s Home gesloten. 

Kan voor jou Kerstmis niet vroeg genoeg beginnen? Word jij helemaal warm van gezellige kerstmuziek, sfeervolle verlichting en lekker eten? Schuif dan, vanaf 1 oktober, aan bij ons feestelijke High Tea buffet en geniet van onbeperkt zoete en hartige hapjes. De authentieke spiegeltent zorgt voor een warm en bijzonder kerstgevoel.

Proef én beleef ‘The Most Wonderful Time’ dit najaar bij Intratuin Halsteren.

MA t/m vr

HIGH TEA
10.00 tot 12.00 uur

HIGH TEA
13.00 tot 15.00 uur

ZA & ZO

HIGH TEA
09.00 tot 11.00 uur

HIGH TEA
12.00 tot 14.00 uur

HIGH TEA
15.00 tot 17.00 uur

tip!

Heb je iets te vieren? Kies dan tijdens je reservering als extra optie voor een feestelijk flesje bubbels bij de High Tea.

Kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom bij het High Tea buffet. De prijs voor kinderen, van 4 t/m 12 jaar, bedraagt €14,95. 

* Alle prijzen zijn excl. reserveringskosten

AUTHENTIEKE SPIEGELTENT UIT 1898

De ultieme kerstbeleving ervaar je in een zeer unieke locatie, namelijk een authentieke spiegeltent uit 1898. De spiegeltent is ruim 120 jaar oud, uniek in zijn soort en heeft in het verleden zelfs bij onze Koninklijke familie gepronkt. Dat maakt hem bijzonder, authentiek en nostalgisch. Een echte sfeermaker! Het maakt wel dat de spiegeltent af en toe wat piept en kraakt. Zoals je kunt begrijpen is het is soms improviseren om aan alle moderne verwachtingen van onze gasten te voldoen. We hebben onze uiterste best gedaan om hem van de hedendaagse faciliteiten te voorzien.

Ga lekker zitten, ontspan en geniet van de bijzondere omgeving en het smakelijke eten!

Santa's High Tea

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Het High Tea buffet loopt uiteen van heerlijke hartige gerechtjes en verse soepen tot zoete lekkernijen, zoals chocolade en cup cakes. In de ochtend zal je meer ontbijt specialiteiten op het buffet terugvinden en in de middag meer warme gerechtjes. Het is altijd een gevarieerd scala aan lekkernijen en je vindt er voor ieder wat wils terug, zoals:

• Hartige lekkernijen, verse soepen, snacks en warme gerechtjes.
• Grote diversiteit aan gebakjes, cakejes, muffins, koekjes en andere zoetigheden.
• Thee met diverse theesmaken en sapjes.

>> Bij het buffet vind je een variërend assortiment, met een combinatie van zoete en hartige hapjes is er voor ieder wat wils. Ook zijn er diverse vegetarische opties te vinden. Helaas kunnen we bij het High Tea buffet géén rekening houden met allergieën. In ons restaurant ‘De Eetbare Tuin’ verwelkomen we u graag en kunnen onze medewerkers wél aan uw allergie-wensen voldoen. Ook daar hebben we een groot en variërend assortiment, voor zowel lunch als diner.

>> Helaas hebben we in de spiegeltent géén speelgelegenheid voor kinderen.

>> De foto’s en video’s op onze website geven een sfeerimpressie weer. De producten en decoratie kunnen afwijken van het beeldmateriaal.

Santa's High Tea

SFEERIMPRESSIE SANTA'S HIGH TEA

VOORWAARDEN SANTA'S HIGH TEA 2022

Santa's High Tea

DE GROOTSTE MINIATURENAFDELING

Honderden huisjes, rijdende treinen, besneeuwde kerstbomen en wie weet vind je nog wel een aantal herkenbare figuren ontsnapt uit Wonderland.. Je vindt ook dit jaar weer een groot assortiment van Luville, Efteling, Lemax, De Brink en Intratuin.

Vanaf 1 oktober te bewonderen!

Santa's High Tea

ETEN, DRINKEN & SPELEN

Welkom in het betoverende Winterwonderland! Voor onze kleine gasten is hier heel veel te beleven: een rondje in de nostalgische carrousel of een ritje in het treintje. De sprookjeselven nemen je mee naar een plek vol winterse dromen. Daarnaast geniet je er van talloze lekkernijen!

Vanaf medio oktober geopend!

Santa's High Tea

MEGA KERSTAFDELING

Oogverblindende kerstdecoraties en duizenden twinkelende lichtjes versieren de paden van Intratuin Halsteren. Ook dit jaar is er weer voor ieder wat wils en hebben we de mooiste Kerstdecoraties geselecteerd. Laat je inspireren door de prachtige gestylde kerstbomen en sfeervolle kerstsettings.

Vanaf 1 oktober geopend!