Santa's High Tea

Santa's High Tea

Kan voor jou Kerstmis niet vroeg genoeg beginnen? Word jij helemaal warm van gezellige kerstmuziek, sfeervolle verlichting en lekker eten? Schuif dan, vanaf 30 september, aan bij ons feestelijke High Tea buffet en geniet van onbeperkt zoete en hartige hapjes.

Ontdek in de video wat huisbakker van de Kerstman; Théodoor vandenCoek in zijn magische bakkerij heeft voorbereid…  Natuurlijk zorgt de authentieke spiegeltent weer voor een warm en bijzonder kerstgevoel.

Proef én beleef ‘The Most Wonderful Time’ dit najaar bij Intratuin Halsteren.

MA t/m vr

HIGH TEA
11.00 tot 13.00 uur

HIGH TEA
14.00 tot 16.00 uur

Let op!
i.v.m. met de herfstvakantie
is de spiegeltent
extra geopend.
In week 42, 43 & 44
 hebben we ma t/m vrij
andere openingstijden:

09.00 tot 11.00 uur
12.00 tot 14.00 uur
15.00 tot 17.00 uur

ZA & ZO

HIGH TEA
09.00 tot 11.00 uur

HIGH TEA
12.00 tot 14.00 uur

HIGH TEA
15.00 tot 17.00 uur

tip!

Heb je iets te vieren? Kies dan tijdens je reservering als extra optie voor een feestelijk flesje bubbels bij de High Tea.

Kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom bij het High Tea buffet. De prijs voor kinderen, van 4 t/m 12 jaar, bedraagt €14,95. 

* Alle prijzen zijn excl. reserveringskosten

Authentieke spiegeltent

De ultieme kerstbeleving ervaar je in een zeer unieke locatie, namelijk een authentieke spiegeltent uit 1898. De spiegeltent is ruim 120 jaar oud, uniek in zijn soort en heeft in het verleden zelfs bij onze Koninklijke familie gepronkt. Dat maakt hem bijzonder, authentiek en nostalgisch. Een echte sfeermaker!

De kerstman heeft dit jaar zijn huisbakker; Théodoor vandenCoeck  gevraagd om alles tot in de witte én bruine puntjes te regelen. En dat komt, in zijn magische bakkerij, natuurlijk voor de bakker!

In de eeuwenoude spiegeltent piept en kraakt het af en toe.  Zoals je kunt begrijpen is het soms improviseren om aan alle moderne verwachtingen van onze gasten te voldoen. We hebben onze uiterste best gedaan om hem van de hedendaagse faciliteiten te voorzien.

Ga lekker zitten, ontspan en geniet van de bijzondere omgeving. Ontdek zelf het geheime – mysterieuze – recept van bakker Théodoor!

Santa's High Tea

RESERVEREN

Wat kun je verwachten?

De huisbakker van de Kerstman; Thédoor vandenCoeck en zijn keukenhulpjes zijn druk bezig om weer een heerlijk en gevarieerd buffet klaar te maken. Het High Tea buffet loopt uiteen van heerlijke hartige gerechtjes en verse soepen tot zoete lekkernijen, zoals chocolade en cupcakes. In de ochtend zal je meer ontbijt specialiteiten op het buffet terugvinden en in de middag meer warme borrelgerechtjes.

Het is altijd een gevarieerd scala aan lekkernijen en je vindt er voor ieder wat wils terug, zoals:

Zoet buffet

Hartig buffet

In de ochtend wordt het buffet aangevuld met onderstaande producten;

In de middag wordt het buffet aangevuld met onderstaande producten;

► Bij het buffet vind je een variërend assortiment, met een combinatie van zoete en hartige hapjes is er voor ieder wat wils. Ook zijn er diverse vegetarische opties te vinden. Helaas kunnen we bij het High Tea buffet géén rekening houden met allergieën. In ons restaurant ‘De Eetbare Tuin’ verwelkomen we u graag en kunnen onze medewerkers wél aan uw allergie-wensen voldoen. Ook daar hebben we een groot en variërend assortiment, voor zowel lunch als diner.

► We hebben in de spiegeltent géén speelgelegenheid voor kinderen.

► De foto’s en video’s op onze website zijn van voorgaande jaren en geven een sfeerimpressie weer. De producten en decoratie kunnen afwijken van het beeldmateriaal.

Santa's High Tea

Algemene voorwaarden 2023

Annuleringsvoorwaarden 2023

Impressie Santa's High Tea

Santa's High Tea

DE GROOTSTE MINIATURENAFDELING

Honderden huisjes, rijdende treinen, besneeuwde kerstbomen en wie weet vind je nog wel een aantal herkenbare figuren ontsnapt uit Wonderland.. Je vindt ook dit jaar weer een groot assortiment van Luville, Efteling, Lemax, De Brink en Intratuin.

Vanaf 1 oktober te bewonderen!

Santa's High Tea

ETEN, DRINKEN & SPELEN

Welkom in het betoverende Winterwonderland! Voor onze kleine gasten is hier heel veel te beleven: een rondje in de nostalgische carrousel of een ritje in het treintje. De sprookjeselven nemen je mee naar een plek vol winterse dromen. Daarnaast geniet je er van talloze lekkernijen!

Vanaf 1 oktober geopend!

Santa's High Tea

MEGA KERSTAFDELING

Oogverblindende kerstdecoraties en duizenden twinkelende lichtjes versieren de paden van Intratuin Halsteren. Ook dit jaar is er weer voor ieder wat wils en hebben we de mooiste Kerstdecoraties geselecteerd. Laat je inspireren door de prachtige gestylde kerstbomen en sfeervolle kerstsettings.

Vanaf 1 oktober geopend!