Santa’s High Tea

Geopend vanaf 5 oktober. Genieten van een fantastisch high tea buffet doe je dit najaar in het huis van de Kerstman! Deze knusse, gezellige én bijzondere locatie, uit 1898, is een lichtpuntje in het witte winterlandschap. Sfeervolle verlichting, kruidige kerstgeuren en bergen met lekkernijen. Iedere dag vers bereid door onze Santa’s keukenchefs. Je geniet van een rijk gevuld buffet vol zoet- en hartigheden, verse sapjes, soep en warme gerechtjes. Gepresenteerd in een bijzondere én inspirerende omgeving.

RESERVEER SANTA’S HIGH TEA VROEGBOEKACTIE

Boek voor 1 oktober en ontvang voor de 4e persoon de High Tea gratis!

* Actie is alleen geldig bij afname van 4 volwassen High Tea’s.

* Actie is alleen geldig tussen 5 oktober en 15 november.

Reserveer de VROEGBOEKACTIE op ma t/m vr. voor Santa’s High TeaReserveer de VROEGBOEKACTIE op za. en zo. voor Santa’s High Tea

Geniet samen met een vriend of vriendin van heel veel lekkers. De authentieke spiegeltent zorgt dit najaar voor een heerlijk nostalgisch Kerstgevoel. En zeg nou zelf.. wie is daar nu stiekem niet gek op.

Maandag t/m zondag
BLOK 1 | 10.00 uur tot 11.45 uur
BLOK 2 | 12.30 uur tot 14.15 uur
BLOK 3 | 15.00 uur tot 16.45 uur

Prijs volwassenen
Doordeweeks tarief (maandag t/m vrijdag) €21,95
Weekend tarief (zaterdag en zondag) €23,95

Prijs kinderen (4 t/m 12 jaar)
Doordeweeks tarief (maandag t/m vrijdag) €11,00
Weekend tarief (zaterdag en zondag) €11,00

Heb je iets te vieren? Kies dan voor een feestelijk flesje prosecco bij de High Tea! ( +€4,95)

VEILIG GENIETEN VAN EEN HIGH TEA

Uiteraard zullen we ook in de spiegeltent de veiligheid van onze gasten en medewerkers waarborgen. Daarom hebben we een aantal maatregelen getroffen. Volg de instructies van onze medewerkers en volg de looproutes die zijn aangegeven. Bij het buffet vragen we je om 1,5 meter afstand te houden. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Let op elkaar en op jezelf!

  • Je kan uitsluitend gebruik maken van een High Tea arrangement wanneer je hebt gereserveerd.
  • Ingang naar de spiegeltent is buitenlangs via de afdeling Groen Buiten. Volg de bebording in de winkel naar Santa’s Home.
  • Voordat je een bezoekje brengt aan Santa’s Home moet er een online gezondheidscheck ingevuld worden. Dit kan via een QR code op de website. De QR code is zichtbaar op het parkeerterrein, bij de ingang en in de horecagelegenheden. Kom jij binnen nu en 24 uur? Dan kan jij je hier alvast registeren. * De gegevens worden 14 dagen bewaard en uitsluitend gebruikt voor een eventueel contactonderzoek.
  • De spiegeltent is zo ingericht dat iedereen de mogelijkheid heeft om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
  • In Santa’s Home is een hygiëne punt aanwezig om de handen te ontsmetten.
  • Bij binnenkomst wordt je door een medewerker naar een tafel gewezen. Volg de instructies van onze medewerkers op over het gebruik van het buffet.
  • Bij het buffet hebben we de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat iedereen er op een veilige manier gebruik van kan maken.

Houd onze website in de gaten, zo blijf je helemaal up-to-date.