Santa’s Home t/m woensdag 11 november gesloten

N.a.v. de persconferentie van 13 oktober jl. en de daarin vermelde maatregelen rondom het Coronavirus mogen wij van donderdag 15 oktober t/m woensdag 11 november helaas geen gasten ontvangen in Santa’s Home. Heeft u voor deze datum een reservering staan? Dan betekent dit voor u en uw gezelschap dat de geplande High Tea helaas niet door kan gaan.
Middels een e-mail wordt u over de verdere afwikkeling van de reservering geïnformeerd. De reserveringen na 11 november gaan tot nader order door. Wij vertrouwen erop u voldoende hebben ingelicht en hopen u snel weer te mogen begroeten.

Santa’s High Tea

Genieten van een fantastisch high tea buffet doe je dit najaar in het huis van de Kerstman! Deze knusse, gezellige én bijzondere locatie, uit 1898, is een lichtpuntje in het witte winterlandschap. Sfeervolle verlichting, kruidige kerstgeuren en bergen met lekkernijen. Iedere dag vers bereid door onze Santa’s keukenchefs. Je geniet van een rijk gevuld buffet vol zoet- en hartigheden, verse sapjes, soep en warme gerechtjes. Gepresenteerd in een bijzondere én inspirerende omgeving.

MAATREGELEN IN SANTA’S HOME

Gezien de huidige omstandigheden hebben we de spiegeltent ‘Santa’s Home’ dit jaar anders ingericht dan vorig jaar. We houden ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM. De inhoud en de kwaliteit van het High Tea buffet is uiteraard hetzelfde gebleven. Er is veel diversiteit aan zoete en hartige hapjes. Echter mogen wij tijdelijk minder gasten ontvangen waardoor het buffet in mindere hoeveelheid wordt gepresenteerd. We hebben vooral, binnen de opgelegde maatregelen, gekeken naar wat er allemaal wél mogelijk is.

Bovenal willen we dat iedereen op een veilige én smakelijke manier kan genieten van Santa’s High Tea. Onderaan de pagina lees je meer over onze voorzorgsmaatregelen in de spiegeltent.

Geniet samen met een vriend of vriendin van heel veel lekkers. De authentieke spiegeltent zorgt dit najaar voor een heerlijk nostalgisch Kerstgevoel. En zeg nou zelf.. wie is daar nu stiekem niet gek op.

Maandag t/m zondag
BLOK 1 | 10.00 uur tot 11.45 uur
BLOK 2 | 12.30 uur tot 14.15 uur
BLOK 3 | 15.00 uur tot 16.45 uur

Prijs volwassenen
Doordeweeks tarief (maandag t/m vrijdag) €21,95
Weekend tarief (zaterdag en zondag) €23,95

Prijs kinderen (4 t/m 12 jaar)
Doordeweeks tarief (maandag t/m vrijdag) €11,00
Weekend tarief (zaterdag en zondag) €11,00

Heb je iets te vieren? Kies dan voor een feestelijk flesje prosecco bij de High Tea! ( +€4,95)

VEILIG GENIETEN VAN EEN HIGH TEA

Uiteraard zullen we ook in de spiegeltent de veiligheid van onze gasten en medewerkers waarborgen. Daarom hebben we een aantal maatregelen getroffen. Volg de instructies van onze medewerkers en volg de looproutes die zijn aangegeven. Bij het buffet vragen we je om 1,5 meter afstand te houden. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Let op elkaar en op jezelf!

  • Je kan uitsluitend gebruik maken van een High Tea arrangement wanneer je hebt gereserveerd.
  • Ingang naar de spiegeltent is buitenlangs via de afdeling Groen Buiten. Volg de bebording in de winkel naar Santa’s Home.
  • Voordat je een bezoekje brengt aan Santa’s Home moet er een online gezondheidscheck ingevuld worden. Dit kan via een QR code op de website. De QR code is zichtbaar op het parkeerterrein, bij de ingang en in de horecagelegenheden. Kom jij binnen nu en 24 uur? Dan kan jij je hier alvast registeren. * De gegevens worden 14 dagen bewaard en uitsluitend gebruikt voor een eventueel contactonderzoek.
  • De spiegeltent is zo ingericht dat iedereen de mogelijkheid heeft om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
  • In Santa’s Home is een hygiëne punt aanwezig om de handen te ontsmetten.
  • Bij binnenkomst wordt je door een medewerker naar een tafel gewezen. Volg de instructies van onze medewerkers op over het gebruik van het buffet.
  • Bij het buffet hebben we de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat iedereen er op een veilige manier gebruik van kan maken.

Houd onze website in de gaten, zo blijf je helemaal up-to-date.