Restaurant De Eetbare Tuin

Welkom bij restaurant ‘De eetbare tuin’!

Voor, na of tijdens het shoppen is het heerlijk om even uit te rusten in het restaurant ‘De Eetbare Tuin’. De knisperende vuurhaard in het midden van het restaurant zorgt voor een knus en gezellig samenzijn. Geniet er van een groot assortiment aan lekkernijen.

Start de dag lekker en gezond met een verse smoothie of las een korte pauze in voor een heerlijk kopje koffie. Tijdens lunchtijd kan je er terecht voor een royaal belegde sandwich, verse soep of een warm broodje. Ook voor een smakelijk diner ben je aan het juiste adres. Alles wordt vers bereid met ingrediënten van topkwaliteit. De gerechten worden aangepast aan het seizoen, zo blijven we je verrassen!

HIGH TEA BIJ INTRATUIN HALSTEREN             

Jij verdient wel een verwenmomentje! Tussen het shoppen door even gezellig bijkletsen en genieten van een tafel vol lekkers. Onze High Tea bestaat uit een heerlijke proeverij van een uitgebreid aanbod van huisgemaakte lekkernijen en theesoorten. Geniet van o.a. een diversiteit aan zoete hapjes, een club sandwich, mini broodjes met smeersels, chocolade en een zomers soepje. Uiteraard wordt dit geserveerd met een pot thee en diverse smaakjes. 

Reserveren kan hier!

KIDS ACTIE OP WOENSDAGMIDDAG            

Iedere woensdagmiddag hebben wij een super lekkere kidsbox voor maar €4,95.
Daarnaast is er iedere woensdag vanaf 13.00 uur gratis inloopworkshops voor kinderen vanaf 4 jaar. Lees hier meer!