Mega geurenplein

Creëer de heerlijke sfeer van een brandende openhaard met onze WoodWick kaars. Nu met 25% korting via onze bel & Bestel service. 
De Geur rijpe vijg komt samen met nuances van rijke zwarte bes, vlierbes en aardse patchouli. Beschikbaar in verschillende formaten,
Wax melt:
Deze geur is ook heerlijk voor op een brandertje! 12 smelturen € 2,99

Petite:
Brand een Petite kaars van Woodwick altijd op een vlakke hitte bestendige ondergrond op een schoteltje. 8 branduren € 3,99

Mini:
20 branduren € 11,99

Medium:
60 branduren € 21,99

Large:
130 branduren € 32,99

Ellips:
Deze geurkaars geeft door zijn brede houten lont een brede vlam en een zacht knisperend geluid. 50 branduren  € 34,99

Bel & Bestel service
Jouw favoriete geur snel bij je thuis geleverd. Intratuin Halsteren denkt graag met je mee! Daarom is er nu de Bel & Bestelservice.
Het assortiment uit onze winkel is verkrijgbaar en snel bij je thuis afgeleverd. We staan graag voor je klaar.

Hoe werkt het?
Bel naar 0164-650050
Of mail naar: info@halsteren.intratuin.nl
Geef je lijstje aan ons door
Wij zorgen ervoor dat je bestelling z.s.m. klaarstaat. Het is mogelijk om de bestelling op te halen bij ons PostNL punt of wij bezorgen het zelf bij jou thuis! (snelle levering)
Met pin betalen, veilig en snel!

• Bij bestellingen tot €40 rekenen wij €12,50 voor bezorging.
• Bij bestellingen vanaf €40 in een straal van 25km is bezorging gratis.

De geuren in je interieur zijn van invloed op je humeur. Het draagt bij aan een fijne leefomgeving, dus erg belangrijk om aandacht aan te schenken. Op het mega geurenplein vind je huisparfum in vele soorten en maten.

Van geurkaars, geurstokjes, stijlvolle geurenbranders tot geurverspreiders op stoom: je vindt het allemaal op het mega geurenplein terug. Vind je het lastig om de juiste keuze te maken? Onze medewerkers gaan graag samen met jou opzoek naar de perfecte huisgeur.