Meubels

De meubelafdeling van Intratuin Halsteren is ruim opgezet met verschillende shop-in-shops en sfeerkamers. Productgroepen die je terugvindt op de meubelafdeling zijn: Eettafels, banken & stoelen, fauteuils, kasten, decoratie, klokken, schilderijen & spiegels.

Wij leveren maatwerk en persoonlijke aandacht. Onze medewerkers denken graag mee en geven persoonlijk advies op maat. Ook is het mogelijk om je eigen meubel geheel samen te stellen, van onderstel tot stofkeuze, maatvoering en kleur.

De inkoop van de meubels doen we zelf en dat maakt dat er unieke meubels te verkrijgen zijn. De collectie wisselt ongeveer twee keer per jaar. Vaak is er maar één exemplaar, dus je hebt altijd iets unieks in huis!

INTERIEURONTWERP & ADVIES OP MAAT

Onze interieuradviseur Eriënne realiseert een interieurontwerp en geeft advies. Tijdens een interieuradvies gesprek in onze winkel, laat ze de mogelijkheden zien om jouw droominterieur te verwezenlijken. Het advies gaat over kleuren en stijlen, maar er is ook de mogelijkheid om een 3D tekening, lichtplan of meubellijsten te laten maken.

Heb jij interesse in een adviesgesprek? Maak eenvoudig online een afspraak. We gaan graag samen met jou opzoek naar een interieur dat precies past bij jouw behoeften en wensen.

Het adviesgesprek is €49,99 excl. reserveringskosten. Een reservering maken kan hier.