Seizoen op tafel

De afdeling ‘Seizoen op tafel’ is eigenlijk de delicatesse van onze winkel. Je vindt er veelzijdige lekkernijen om je vingers bij af te likken!

Wat denk je van de producten van Smaakgeheimen? Dressings, toppings, sauzen, kaasdips, tapenades, kruiden en nog veel meer. Ontwikkeld door een heuse Chef-kok en gemaakt van natuurlijke ingrediënten en geheel glutenvrij. Je vindt op deze afdeling ook lokale producten, zoals de ambachtelijke bakmixen van Halsterse beroemde Antonius Molen.

We hebben ok verschillende handige keukenhulpjes van Brabantia en Oxo in het assortiment. Al dit lekkers kun je meenemen in de verschillende lunchboxes van Mepal en vergeet ook niet de biologische thee van Yogi Tea. Gezond koken en bakken begint met goed kookgerei. Het merk The Original Greenpan heeft kookgerei waarmee je gezond en duurzaam kunt koken. Een stukje ‘La Dolce Vita’ haal je op tafel met de heerlijke olijfolies , pasta’s en andere Italiaanse delicatessen van Piccola Italia Grande Gusto.

Ook hebben wij een groot assortiment servies van o.a. Blond Amsterdam, Mica en Laura Ashly. Daarnaast kun je ook altijd terecht voor een mooi cadeau-arrangement. We hebben altijd leuke en smakelijke pakketjes voor je klaar staan.