Wonen

Een huis waar je heerlijk kunt ontspannen, wat vertrouwd aanvoelt en sfeervol is voor je gasten. Iedereen wilt toch het heerlijke gevoel van thuiskomen ervaren. Het is belangrijk om te investeren in een prettige woonomgeving, je brengt immers veel tijd door in en om het huis.

Met de ruime collectie van Intratuin Halsteren gaat het inrichten van je interieur zeker lukken. Met topmerken als By Boo, Dutchbone, Coco Maison, Zusss, Rivièra Maison, en Countryfield vind jij zeker de items die passen bij jouw interieurstijl. Van een robuuste eettafel tot een leren hoekbank, trendy woonaccessoires en sfeervolle verlichting: Intratuin Halsteren heeft het allemaal in huis.
Ook de geuren in je interieur zijn van invloed op je humeur. Op het mega geurenplein vind je een grote collectie parfumverspreiders. De merken die je er vindt staan voor kwaliteit en verfijning, daarnaast ziet het er ook nog mooi uit!

Kom zelf eens langs op de interieurafdeling en laat je inspireren en adviseren door onze medewerkers. Neem gerust wat foto’s of kleurstalen mee en kijk samen met één van onze experts naar de mogelijkheden voor het inrichten van jouw droominterieur!