De nieuwste woontrends vind je bij Intratuin Halsteren!

Een huis waar je heerlijk kunt ontspannen, wat vertrouwd aanvoelt en sfeervol is voor je gasten. Iedereen wilt toch het heerlijke gevoel van thuiskomen ervaren. Het is belangrijk om te investeren in een prettige woonomgeving, je brengt immers veel tijd door in en om het huis.

Met de ruime collectie van Intratuin Halsteren gaat het inrichten van je interieur zeker lukken. Met topmerken als By Boo, Dutchbone, Coco Maison, Rivièra Maison en Riverdale vind jij zeker de items die passen bij jouw interieurstijl. Van een robuuste eettafel tot een leren hoekbank, trendy woonaccessoires en sfeervolle verlichting: Intratuin Halsteren heeft het allemaal in huis.

Ook de geuren in je interieur zijn van invloed op je humeur. De collectie parfumverspreiders van Lampe Berger zijn perfect voor een fijne leefomgeving. Het staat voor kwaliteit en verfijning, daarnaast ziet het er ook nog mooi uit!

Kom zelf eens langs op de interieurafdeling en laat je inspireren en adviseren door onze deskundige medewerkers. Neem gerust wat foto’s of kleurstalen mee en kijk samen met één van onze experts naar de mogelijkheden voor het inrichten van jouw droominterieur.

Interieuradvies op maat

We weten allemaal dat het soms lastig kan zijn als je net dat leuke behangetje op de muur hebt zitten, die super gave bank eindelijk binnen staat daar de juiste accessoires bij te vinden. Gelukkig heb je bij Intratuin Halsteren niet alleen een breed scala aan inspiratie maar zijn er ook genoeg medewerkers die jou graag helpen om het thuis helemaal af te maken. Neem gerust je stalen en of foto’s mee en kijk samen met de expert naar jouw interieur en laat je adviseren en inspireren. We kunnen je direct wat artikelen laten zien zodat je een goede indruk krijgt van het materiaal en je het gelijk thuis kan toepassen in jou interieur. We nemen de tijd om samen met jou het juiste gevoel voor thuis te creëren.

Nieuw! Coco Maison

Via je interieur kan je laten zien wie je bent en waar je voor staat. Met woonaccessoires haal je echt persoonlijkheid in je interieur. Of je nu van natureltinten houdt en een sobere, meer Scandinavische inrichting of juist van een kleurrijke, bohemien styling; bij COCO Maison vind je voor elk wat wils. Wat is er nu leuker dan wanneer je huis precies laat zien wie je bent..

Mega geurenplein!

It smells like home! De geuren in je interieur zijn bewust en onbewust van invloed op je humeur. De collectie parfumverspreiders van Lampe Berger zijn perfect voor een fijne leefomgeving. Het staat voor kwaliteit en verfijning, daarnaast ziet het er ook nog mooi uit! Heb jij de nieuwe shop bij Intratuin Halsteren al gezien?

Op het MEGA geurenplein vind je collectie van Lampe Berger, WoodWick, Yankee Candle en Millefiori.

Riverdale

All you need is a eyecatcher van Riverdale! Eenvoudig steeds je interieur aanpassen? Met één uitblinker geef je de woonkamer zo een nieuwe uitstraling! Tip: de mooie items van Riverdale zijn trendy en karaktervol. Daarnaast zijn ze altijd eenvoudig te mixen met verschillende woonstijlen. Ieder seizoen vind je de nieuwste collectie in onze winkel.

Riviera Maison

De producten van Rivièra Maison zijn stijlvol en stralen sfeer uit. Sfeer die ook terug te vinden is bij Intratuin Halsteren. Samen zijn we continu bezig onze winkel sfeervol in te richten om zo onze gasteren inspiratie te geven. Elke periode komen er nieuwe producten bij en wordt de uitstraling weer vernieuwd. Last but not least, staat service en klantvriendelijkheid bij Rivièra Maison in een hoog vaandel. Gewoon ‘goed’ is voor ons niet goed genoeg!