BUITENVERKOOP GEOPEND ZONDER AFSPRAAK

Het hart van de winkel is toch wel onze groen buiten afdeling. Hier vind je alles voor in en rondom je tuin! Van planten, buitendeco, bomen, heesters, potterie tot tuinonderhoud. Op ons buitenterrein vind je momenteel prachtige bloemen en kleurrijke bloeiers om je huis en tuin op te vrolijken. Ook Rudolph’s Bakery is open voor een heerlijke take-away koffie met iets lekkers erbij.

Mediterrane planten

In de tuin of op je balkon genieten van een echt vakantiegevoel. We hebben een groot assortiment aan Mediterrane en luxe planten in verschillende prijscategorieën. We selecteren zelf de mooiste bomen en planten in Italië. Zo springen we tijdens onze inkoopreis uit een golf karretje en hangen een label aan de planten die we graag in onze winkel hebben. Zo genieten jij in de tuin van het echte La Dolce Vita gevoel.

Vaste planten

Bouwstenen voor je tuin, dat zijn het. Vaste planten sterven in het najaar boven de grond af, maar komen in de lente groter en krachtiger dan ooit terug. Je hebt keuze uit onder andere bodembedekkers, rotsplanten en siergrassen. Een paar bloeiende planten, wuivend pampagras of een groep varens in een hoek maken van je tuin een groene oase.

Bomen en heesters

Heesters geven je tuin ‘body’. Ze vragen weinig onderhoud en je hebt ze in allerlei soorten en maten. Sommige heestersoorten zorgen voor meer insecten, vlinders en vogels in de tuin. Daar heeft de vlinderstruik zijn naam aan te danken. Wil je in de winter meer kleur in je tuin? Dan zijn Viburnum, Skimmia en Hebe een goede keuze.

Advies op maat

Door het persoonlijke advies op maat door onze tuintoppers vul je jouw tuin met de juiste planten. Ook kan je gebruik maken van de oppotservice of kunnen we een beplantingsplan voor je samenstellen. Je kan hiervoor een afspraak maken met één van onze tuintoppers.

Groen-garantie

Wij bieden een unieke groen-garantie op buitenplanten. Indien een plant, boom of struik binnen zes maanden na aankoop niet aanslaat, ontvang je een nieuw exemplaar. De garantievoorwaarden vind je in onze winkel. Met een bezoekje aan de groenafdeling gaat jouw groene hart sneller kloppen en je groene vingers jeuken.

BEL & BESTEL SERVICE >>SHOPPEN OP AFSPRAAK >>