Verasol

Buitenleven met Verasol

Geef je (buiten) leven de ruimte met Verasol en ontdek de mogelijkheden bij Intratuin Halsteren; voor een ontbijtje in de ochtendzon, dineren onder de sterrenhemel of gewoon een plek waar de kinderen veilig naar hartenlust kunnen spelen.

Verasol producten zijn betaalbaar én duurzaam. Met een product van Verasol kun je dus écht onbezorgd genieten. Nu en in de toekomst. Laat je inspireren, adviseren en informeren over ons Verasol assortiment: Greenline – Profiline – Cube. Jij hebt een droom. Wij helpen jou deze realiseren. Maatwerk is altijd mogelijk. Je kunt het dus zo gek niet bedenken.

Ontzorgen van A tot Z

Intratuin Halsteren neemt alle zorg uit handen. Van ontwerpen, inmeten en de technische berekeningen tot het plaatsen, onderhouden en repareren van jouw Verasol product. Wij zijn er voor jou.

Wat je wens of budget ook is, wij helpen jou met een passende oplossing. Verasol producten zijn verkrijgbaar in veel stijlen en kleuren en zijn uit te breiden met diverse extra opties. Zo vind je altijd iets naar wens & budget.

Bezoek onze Verasol showroom binnen Intratuin Halsteren en ontdek alle mogelijkheden. Onze adviseurs staan voor je klaar.

Bel naar onze klantenservice: T. 0164 650050 en vraag naar één van onze adviseurs.