Musical De Fantastische Meneer Rimror 2020


Meneer Rimror komt terug! Met trots presenteren wij, na het succes van afgelopen jaar, de familiemusical De Fantastische Meneer Rimror. De musical is in januari 2020 10 keer te zien in de authentieke spiegeltent bij Intratuin Halsteren.

De makers verleende hun medewerking aan o.a. diverse theaterproducties in het Efteling Theater. De Fantastische Meneer Rimror  is een feel-good musical met in de hoofdrol: Annemarijn Kool (Beauty and the Beast/Mozart de musical) en Joris van Veldhoven (CARO, Evita, Chaplin). De theaterproductie is een samenwerking met de MBO Dansopleiding van het Scalda college in Goes. De musical is te zien op: vrijdag 10 januari(1x), zaterdag 11 januari (2x), zondag 12 januari (2x), vrijdag 24 januari (1x), zaterdag 25 januari (2x) en zondag 26 januari (2x).

Kinderen mogen meespelen in een echte musical
Intratuin Halsteren wil met deze bijzondere voorstelling ruim 200 kinderen uit de regio tussen de 6 en 12 jaar de mogelijkheid geven, één dag een gastrol te spelen in een echte musical. Per voorstelling spelen er 20 kinderen mee. De kinderen worden een paar uur voor de voorstelling klaargestoomd voor hun gastrol.

>> Meer informatie hierover vind je hier.