Beleef een magisch najaar…

Welkom bij de grootste Intratuin van Nederland. Met maar liefst 25.000m2 overdekt winkelplezier is  alles aanwezig om je huis en tuin gezellig aan te kleden. Dit najaar is onze kerstshow grootser dan ooit! Een magische entreehal, betoverende miniatuurdorpen en een mega kerstafdeling met de mooiste decoraties.

Het is een dagje uit voor het hele gezin, want ook voor de kinderen is er weer genoeg te beleven! Een rondje in de carrousel, ritje in het treintje en het magische Wonderlab van professor Tijdloos. In het restaurant ‘De Eetbare Tuin’, Winter Wonderland of in één van de andere horecapunten is het heerlijk om even, tussen het kerstshoppen, uit te rusten en te genieten van iets lekkers.

Wees welkom, onze medewerkers staan dit najaar weer met veel plezier voor je klaar!

Het Wonderlab der Fantasie

Maak kennis met de legendarische Professor Tijdloos en zijn helpende Wondernemers. Ze zijn druk bezig om de meest fantasievolle uitvindingen te ontwikkelen in het magische Wonderlab! Een plek waar de tijd niet bestaat, de ruimte dichterbij is dan je denkt en je de planeten bijna kunt aanraken. Fantasie komt hier tot leven en de mogelijkheden zijn oneindig. Sinds het afgelopen jaar de hele wereld op zijn kop staat, zijn we nu meer dan ooit toe aan de warmte en het samenzijn van Kerst..

Wat zou het toch fijn zijn om dit najaar even te vluchten naar een plek waar alles anders is. Waar de tijd niet bestaat en het universum ons altijd toelacht. Zodat we samen kunnen genieten van een onbezorgde kerstperiode.

Dwaal rustig rond in het Wonderlab en ontdek de diepste geheimen van professor Tijdloos en zijn Wondernemers. Wie weet kun je wel een glimp opvangen van onze onbezorgde toekomst. Op naar ‘The Most Wonderful Time’..

Openingstijden

Miniaturenshow

Verdwaal in de mysterieuze wereld van onze miniaturen. We hebben een mega assortiment van o.a. Luville, Efteling, Lemax, De Brik en Intratuin.

Miniaturenshow

Rudolph’s Bakery

De enige Rudolph’s Bakery van Nederland is te vinden op ons voorterrein. Je kunt er de lekkernijen uit het succesvolle televisieprogramma van Rudolph nu zelf proeven. Ter plaatse of om mee naar huis te nemen.

EXCLUSIEF DIT NAJAAR BIJ INTRATUIN HALSTEREN:
RUDOLPH’S BAKERY LIVE – THE CHRISTMAS HIGH TEA EDITION

Eind December staat Rudolph van Veen met zijn culinaire avonturen exclusief bij ons in de spiegeltent tijdens Rudolph’s Bakery Live – The High Tea Edition. Een sfeervolle, swingende en bovenal smakelijke High Tea show. Tickets zijn NU verkrijgbaar!

Rudolph's Bakery LIVE

Winter Wonderland

Nieuw bij ons dit jaar is Winter Wonderland. Vol vertier, fijne eet & drinkmomenten en de mooiste kerstdecoraties. Dompel je onder in de wondere wereld van onze kerstelven en geniet van een heerlijke snert, warm broodje of een zoete traktatie!  De kinderen kijken hier hun ogen uit, helemaal als ze de nostalgische carrousel of het treintje zien waar ze gratis in mee mogen draaien.

Winter Wonderland

Win shoptegoed

DEEL JOUW INTRATUIN KERST MOMENT OP SOCIAL MEDIA, GEBRUIK ONZE HASHTAG EN MAAK KANS OP ÉÉN VAN ONZE 50 TOFFE PRIJZEN!

Plaats een foto van jouw mooiste ‘Intratuin’ moment en gebruik op Facebook of Instagram de hashtag:

#kerstbijintratuinhalsteren

O.A. BBQ WORKSHOPS, KUNST KERSTBOMEN, RUDOLPH’S BAKERY LIVE KAARTEN, SANTA’S HIGH TEA, CADEAUKAARTEN EN KERSTARTIKELEN.

Kinderworkshops

Vanaf 27 oktober hebben we weer voor de kinderen, vanaf 4 jaar, vrije inloopworkshops. Tijdens deze workshops gaan de kinderen creatief aan de slag passend binnen een seizoensthema of een speciale feestdag.

Kinderworkshops

Smakelijk genieten

Je wordt dit najaar weer getrakteerd op een magische kerst. Je vindt in onze winkel meer lekkernijen dan ooit. We hebben diverse horecapunten waar je terecht kunt voor o.a. versgebakken wafels, chocozoenen, warme broodjes, verse burgers met friet en heerlijke Churros.

Santa’s High Tea

Geniet van een fantastisch High Tea buffet in het huis van de Kerstman! Je geniet van een rijkgevuld High Tea buffet vol zoet- en hartigheden. Gepresenteerd in een bijzondere én inspirerende omgeving.

Santa's High Tea

School of BBQ

Ontdek hoe leuk een winterbarbecue kan zijn tijdens de Wild & Ruig barbecueworkshop.

School of BBQ