KLEDING AFDELING INTRATUIN HALSTEREN

De kledingafdeling van Intratuin Halsteren heeft alles op het gebied van outdoor kleding, werkkleding- of jassen, mutsen, schoenen en laarzen en zelfs trendy tassen. Een grote collectie voor heren, dames en kinderen. Elk seizoen vind je de nieuwste collectie van merken zoals Bjornson, Kjelvik, MGO Leisure wear, Zebra en Micmac bags.

Een stevige wandeling door het bos, de buitenlucht in met je trouwe viervoeter of op avontuur met de kinderen. Op de kledingafdeling hebben we alles in huis voor een uitje in de buitenlucht!

BJORNSON | Ontworpen voor Scandinavische omstandigheden
Bjørnson kleding is bij uitstek de warmste outdoor kleding. De kleding van Bjørnson biedt bescherming tegen de kou, vocht en wind. Centraal in de ontwerpen staat de balans tussen mens en natuur en het daarbij horende draagcomfort. De kleding heeft een hoog functioneel vermogen, dat voel je aan de materialen en verschillende specificaties zoals (binnen)zakken. Functioneel in huis, bij het uitlaten van de hond, in de natuur of onderweg.

KJELVIK | Hoogwaardige materialen en comfort
Strenge winters zijn geen probleem met de prachtige en kwalitatieve collectie van Kjelvik. Bij de ontwikkeling van de producten staan wind-, waterbestendigheid en luchtdoorlatendheid voorop. Er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, waarbij comfort voorop staat. Met de Scandinavische kledinglijn van Kjelvik ben jij op elke weersomstandigheden voorbereid.

ZEBRA TASSEN | Trendy voor jong en oud
Vrolijk gekleurde rugzakken voor hippe meisjes en stoere jongen of trendy shoppers voor volwassenen. ZEBRA staat al jarenlang garant voor de allerleukste tassen voor iedereen.

MONGO | Leisure wear
Ben jij gek op de natuur en het buitenleven? Dan is de kleding van MGO Leisure Wear echt iets voor jou. Afkomstig van een Nederlands familiebedrijf. De kleding is casual en gemaakt van hoge kwaliteit.

MIC MAC BAGS | Tassen met een avontuurlijk verhaal
De collectie van Micmacbags is helemaal geïnspireerd door landen en culturen. Alle tassen zijn gemaakt van echt leer en worden geproduceerd in een eigen fabriek in India. Het ontstaan van een nieuwe collectie is een heel avontuurlijk proces. Prachtige kwalitatieve tassen met een mooi verhaal!