Intratuin Halsteren is al jaren veel meer dan een tuincentrum. Wij bieden onze bezoekers graag een bijzondere, inspirerende en sfeervolle plek.
Dit voorjaar wordt Intratuin Halsteren weer gekenmerkt door haar elegante, smaakvolle en charmante omgeving. Een plek waar je terecht kunt voor lekker eten en drinken, mooie spullen en vriendelijke mensen. Wij geven je inspiratie voor een zachtere touch, natuurlijke nuances en veel groen voor in- en buiten je huis. Een lust voor de echte levensgenieter!

Het goede leven

We moeten tegenwoordig erg veel. De wereld om ons heen gaat als een razende door. Soms is het dan goed om eventjes de aandacht te richten op de ontspanning en los te komen van de stressvolle prikkels
Bij binnenkomst in de royale entree ervaar je het gelukzalige gevoel van de zomer, en zo kom je ven helemaal tot rust. Bestel iets van het rijkelijke eten en drinken en snuif de geur op van weelderige bloemen. Wij hebben een vleugje vakantie in huis gehaald en je kunt de lucht van de zee bijna ruiken.

De zomerse geluksmomentjes voor de echte levensgenieter

Een bezoekje aan Intratuin Halsteren is een traktatie voor alle zintuigen en de ultieme beleving van het goede leven. De zomerse geluksmomentjes zijn een lust voor de echte levensgenieter. Wij vinden dat iedereen zo nu en dan wat Dolce Vita in zijn of haar leven nodig heeft.