SANTA’S HIGH TEA

Kan voor jou Kerstmis niet vroeg genoeg beginnen? Word jij helemaal warm van gezellige kerstmuziek, sfeervolle verlichting en lekker eten? Schuif dan, vanaf 2 oktober, aan bij ons feestelijke High tea buffet en geniet van onbeperkt zoete en hartige hapjes. De authentieke spiegeltent zorgt voor een warm en bijzonder kerstgevoel.

Proef én beleef ‘The Most Wonderful Time’ dit najaar bij Intratuin Halsteren.

Dit najaar staat Rudolph van Veen met zijn culinaire avonturen exclusief bij Intratuin Halsteren in de spiegeltent tijdens Rudolph’s Bakery Live – The High Tea Edition. Een sfeervolle, swingende en bovenal smakelijke High Tea show! Lees hier meer >>

HIGH TEA BUFFET

Dit najaar schuif je aan bij de Kerstman voor een heerlijke High Tea. Smul 2 uur lang van een zeer uitgebreid en onbeperkt buffet vol met zoete en hartige hapjes. Tijdens de High Tea genieten jullie van dé ultieme kerstbeleving en smaakvolle lekkernijen, uiteraard met een heerlijke pot thee met diverse smaken. Santa’s Home is vanaf 2 oktober 2021 7 dagen per week geopend voor een ‘Good Morning’ High Tea, High Tea of ‘Afternoon’ High Tea.

Reserveer tijdig een plekje

Ma t/m Vr

€ 23,95

HIGH TEA
10.00 tot 12.00 uur


HIGH TEA
13.00 tot 15.00 uur

Za & Zo

€ 23,95

GOOD MORNING HIGH TEA
09.00 tot 11.00 uur


LUNCH HIGH TEA
12.00 tot 14.00 uur


AFTERNOON HIGH TEA
15.00 tot 17.00 uur

TIP! Heb je iets te vieren? Kies dan als extra optie voor een feestelijk flesje bubbels bij de High Tea.

Kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom bij het High Tea buffet. De prijs voor kinderen, van 4 t/m 12 jaar, bedraagt €14,95.

* Alle prijzen zijn incl. reserveringskosten

Reserveren Santa’s High Tea

AUTHENTIEKE SPIEGELTENT

De ultieme kerstbeleving ervaar je in een zeer unieke locatie, namelijk een authentieke spiegeltent uit 1898. De spiegeltent is ruim 120 jaar oud, uniek in zijn soort en heeft in het verleden zelfs bij onze Koninklijke familie gepronkt. Dat maakt hem bijzonder, authentiek en nostalgisch. Een echte sfeermaker! Het maakt wel dat de spiegeltent af en toe wat piept en kraakt. Zoals je kunt begrijpen is het is soms improviseren om aan alle moderne verwachtingen van onze gasten te voldoen. We hebben onze uiterste best gedaan om hem van de hedendaagse faciliteiten te voorzien.

Ga lekker zitten, ontspan en geniet van de bijzondere omgeving en het smakelijke eten.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Het High Tea buffet loopt uiteen van heerlijke hartige gerechtjes en verse soepen tot zoete lekkernijen, zoals chocolade en cupcakes. In de ochtend zal je meer ontbijt specialiteiten op het buffet terugvinden en in de middag meer warme borrelgerechtjes. Het is altijd een gevarieerd scala aan lekkernijen en je vindt er voor ieder wat wils terug, zoals:

• Hartige lekkernijen, verse soepen, snacks en warme gerechtjes
• Grote diversiteit aan gebak, cakejes, muffins, koekjes en andere zoetigheden
• Thee met diverse theesmaken en sapjes

– Bij het buffet vind je een variërend assortiment, er is voor ieder wat wils. Vegetarische opties staan bij de producten op het buffet aangegeven. Helaas kunnen we bij het buffet geen rekening houden met alle allergieën. heb je een allergie? Neem even contact met ons op. 

– Helaas hebben we in de spiegeltent géén speelgelegenheid voor kinderen.

Voorwaarden Santa’s High Tea Intratuin Halsteren 

 • Santa’s High Tea is uitsluitend online te reserveren via: www.intratuinhalsteren.nl.
 • De vroegboekactie  is alleen geldig bij afname vanaf 4 volwassenen arrangementen.
 • De vroegboekactie is alleen te reserveren in de periode van 2 oktober t/m 12 november, met uitzondering van zaterdag 6 november en zondag 7 november.
 • De prijs per persoon voor een High Tea is inclusief reserveringskosten.
 • Het annuleren van een reservering is mogelijk tot 48 uur voor aanvang.
 • Bij een annulering wordt er €1,- reserveringskosten per persoon in rekening gebracht.
 • In de spiegeltent zijn, i.v.m. hygiëne maatregelen bij het buffet, huisdieren niet toegestaan.
 • In de spiegeltent is er een beperkt aantal rolstoelplekken beschikbaar. Bij het maken van een reservering is het mogelijk om dit aan te geven.
 • Santa’s High Tea is te reserveren tot gezelschappen van maximaal 8 personen.
 • Het is niet mogelijk om online met een cadeaukaart te betalen. De waarde van de cadeaukaart kan wel na afloop van de High Tea verrekend worden bij de servicebalie.
 • De Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland vind je hier terug.